Annonce
Trekantområdet

Anholdelse af mand vendte Fredericia på hovedet: Nu er han sigtet

Politiet var talstærkt til stede i Fredericia midtby 1. juni, da det arbejdede på at få anholdt en mand. Manden er nu sigtet for trusler. Arkivfoto: Nana Hanghøj
2. pinsedag var der mere politiaktivitet i Fredericia end vanligt. En drone, betjente med maskinpistoler og hundepatruljer blev sat ind for at få anholdt en mand. Det har kastet en sigtelse af sig.
Annonce

Fredericia: En anholdelse af en fredericiansk mand skabte i begyndelsen af juni stor opmærksomhed, da anholdelsesaktionen både indebar forhandlere, en drone, politibetjente med maskinpistoler samt adskillige patruljer rundt omkring i midtbyen.

Der var både udkig efter manden i Prinsessegade, i Fynsgade og ved Fredericia Realskole samt en overgang i Gothersgade og ved Sct. Knuds Skole.

Politiet slog til ved en lejlighed i den bygning, der huser Restaurant Carlos, der ligger på hjørnet af Sjællandsgade og Prinsessegade.


Han er nu blevet sigtet for trusler.

Finn Ellesgaard Nielsen, leder af Patruljecenter Syd


I gården til bygningen blev politiets hunde også sat på arbejde, og ifølge dagbladets oplysninger forsøgte politiet at sparke døren ind, men det mislykkedes, så politiet kom først ind, da en person kom til og låste døren op.

Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi oplyser til Fredericia Dagblad, at der var en ”trusselsag mod politiet”. Den trussel opstod i forbindelse med, at politiet var til stede.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, der havde vagt 1. juni, fortalte efterfølgende til dagbladet, at ”Vi har sikret manden, og så skal vi til at finde ud af, hvad der er hoved og hale i dette her” samt på spørgsmålet om, hvorfor manden i det hele taget blev eftersøgt, svarede, at ”det er svært at komme ind på, men vi frygtede en personlig tragedie på grund af nogle udtalelser, så vi var bekymrede for ham og hans omgivelser. Nu har vi sikret ham, og så skal vi finde ud af, hvordan vi hjælper ham bedst muligt.

Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør fra Sydøstjyllands Politi samt leder af Patruljecenter Syd bekræfter, at manden blev anholdt.

- Han er nu blevet sigtet for trusler.

Manden fik efterfølgende den hjælp, han på daværende tidspunkt havde brug for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce