Annonce
Navne

Ny bankdirektør er vild med spinning, familieliv og at gøre tingene på sin egen måde

Filialdirektør Anita Fald Hansen er fynbo og rigtig glad for øen, så hun vil blive ved med at pendle til sin nye arbejdsplads i Vejle. Foto: Flemming Larsen
Anita Fald Hansen er tiltrådt som filialdirektør for Danske Bank Vejle. Hun glæder sig til at samarbejde med kunderne og bankens medarbejdere.

Vejle: Bodil Udsen startede i 1970 lidt af en landeplage med revysangen: "Hva´ i helved går de rundt og gør i banken efter tre".

Det ved denne artikels skribent: Her havde Anita Fald Hansen, der netop er tiltrådt som filialdirektør for Danske Bank Vejle, nemlig en interviewaftale med avisen.

Danske Bank er jobmæssigt på ingen måder ny for Anita Fald Hansen, der har været beskæftiget i banken siden 1998, hvor hun begyndte som elev i København.

Annonce

Kærlighed til byen og manden

- Jeg er fynbo, men som yngre skulle der ske noget, det var kærligheden til både storbyen og manden i mit liv, der fik mig til at flytte helt til København, fortæller Anita Fald Hansen med et smil.

Siden elevtiden i København har bankens nye filialdirektør taget imod de muligheder, som arbejdslivet har budt på.

Efter en årrække i København trak familien og det fynske imidlertid så meget i hende, at familien flyttede til Ringe på Midtfyn.


Jeg tror, det handler om ikke at gå i Palle Heiselbergs fodspor, men at turde gå med sin egen stil.

Anita Fald Hansen, filialdirektør for Danske Bank Vejle


- Vi skulle til at stifte familie. Og min mand var heldigvis frisk på at flytte med tilbage til Fyn. Vi flyttede tilbage i 2003. Dels, fordi det at være tæt på familien altid har betydet meget for mig, og dels, fordi vi med to travle job, også ville få brug for at få passet børnene engang imellem, kommer det ærligt fra Anita Fald Hansen.

Annonce

Hjem til Fyn

Siden familien og Anita Fald Hansen kom tilbage til Fyn har jobbet budt på en række lederjob inden for Danske Bank: Som filialdirektør i Vissenbjerg, som filialdirektør i Bellinge i Odense SV, som souschef i Dalum og som filialdirektør i Ringe.

Senest kommer hun fra en stilling som filialdirektør for Danske Bank i Svendborg.

- Jeg blev spurgt af min områdechef om jobbet i Vejle ikke var noget for mig, og det var et jobtilbud jeg ikke kunne afslå. Jeg kan godt lide forandringer, det at prøve noget nyt. Selv om det at skulle løfte arven efter Palle Heiselberg (filialdirektør i Vejle i 18 år, red.), ikke er nogen nem opgave. Jeg tror, det handler om ikke at gå i hans fodspor, men at turde gå med sin egen stil.

- Lige nu gør vi meget ud af at lytte til vores kunder: Her er nøgleordene tilgængelighed og hurtighed.

- Covid-19 har vendt op og ned på alt. Jeg tror, at der også i fremtiden bliver færre fysiske møder og flere onlinemøder med vores kunder, siger Anita Fald Hansen, der glæder sig til samarbejdet med kunderne og med bankens medarbejdere.

Samtidig ser hun også frem til at engagere sig lokalt. Som et eksempel nævner hun samarbejdet med skolerne.

- Vi vil gerne ud i klasserne og lære de unge mennesker noget om økonomi siger hun.

Den nye filialdirektør glæder sig til at skulle sætte sit eget præg på Danske Bank Vejle, hvor hun får ansvaret for bankens privatafdeling i Kirkegade 21, der tæller 35 ansatte.

Annonce

Aktiv fritid

Hjemme i Ringe har Anita Fald Hansen lovet sig selv, at der også i fremtiden skal være plads til et aktiv fritidsliv.

- Som mor til to, Iben på 17 år og Gustav på 12 år, er jeg engageret i mit lokalsamfund. Som træner i Risøhøj Håndbold. Titlen som formand  i håndboldklubben, har hun dog valgt at sige farvel til for nogle år tilbage. For at få tid  til andre fritidsinteresser som spinning og cykling - og så fylder familielivet som nævnt også meget.

- Jeg bliver boende på Fyn, jeg har det fint med køreturen til Vejle, det giver mig tid til at planlægge og til at reflektere over tingene, siger Anita Fald Hansen lidt filosofisk.

På vej ud af banken efter fire kan jeg ved selvsyn konstatere, at der ikke klunses, danses lancier eller spilles roulette med kassereren som croupier, som Bodil Udsen sang i "Hva´ i helved går de rundt og gør i banken efter tre".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce