Annonce
Billund

Anlæggets Venner har en plan med legepladsen, men mangler penge

Anni Guldager håber på støtte fra Billund Kommunes borger- og idékasse, så Anlæggets Venner til grundlovsfesten kan være lidt i gang med den nye legeplads eller i det mindste have et skifteprojekt, så alle kan se, hvad legepladsen skal indeholde. Arkivfoto
Anlæggets Venner mangler bare 5000 kroner til at betale for at få lavet et skitseprojekt til den nye legeplads i Anlægget.

Grindsted: Anlæggets Venner har store planer for legepladsen i Anlægget og håber fortsat, man kan nå præsentere nogle af dem ved grundlovsfesten den 5. juni. Vennerne mangler dog de 5000 kroner, der koster at få visualiseret deres tanker.

- Allerhelst ville vi jo have været i gang med legepladsen, men vi har først lige fået tilladelse af Billund Kommune til at gå videre og lave legepladsen i samarbejde med kommunen og legepladskonsulenten. Vi har masser af ideer og og ingen penge. Vi ville gerne vise et skitseprojekt. Det koster 5000 kroner, som vi ikke har, siger Anni Guldager.

Annonce

Fortællestol

Hjertet i den nye legeplads skal være en såkaldt fortællestol. Ved siden af den skal der stå en kasse med laminerede ark med fortællinger, så man kan sætte sig der og fortælle en historie - for sit barnebarn, dagplejebørnene eller andre. Det overordnede tema skal være "Sø og land".

- Det er ikke en legeplads som alle andre. Vi vil gerne skabe et eventyrligt sted for børnene, siger Anni Guldager.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce