Annonce
Billund

Anlægsfest gik over al forventning: - Vi håber, flere vil være med

Folk samlede sig i anlægget grundlovsdag til is og øl og diverse aktiviteter.Foto: Martin Ravn
Da Anlæggets Venner onsdag inviterede til grundlovsfest i anlægget i Grindsted, strømmede folk til - for at købe is, høre musik, få en øl og bare nyde en dansk sommerdag. Nu vil vennerne arbejde videre for anlægget.

Grindsted: - En hel fantastisk dag, som vi alle stadig er helt høje over. Det gik simpelthen så godt.

Sådan lyder ordene fra Anni Guldager, medarrangør af arrangementet grundlovsdag i anlægget i Grindsted, hvor der blev afholdt flere arrangementer, og hvor der var diverse aktiviteter for mange aldersgrupper.

- Vi ved ikke, hvor mange, der kom igennem. Nogle siger 500-600, men der var i hvert fald mange, lyder det fra Anni Guldager, der er sikker på, at arrangementet også blev godt besøgt på grund af det gode vejr - og nok også fordi mange vælgere lagde vejen forbi efter de havde stemt til folketingsvalget.

- Vi er meget tilfredse, og vi har fået rigtig mange klap på skulderen, siger Anni Guldager, der også har fået en god stak indmeldelser fra støtter til Anlæggets Venner.

Den lille gruppe frivillige på bare fem personer, der har stået for arrangementet, blev nemlig en forening lige før, det hele løb af stabelen.

- Vi søgte og fik 32.500 fra arrangementspuljen og en underskudsdækning på 5000 kroner, men den får vi nok ikke brug for, siger Anni Guldager.

Annonce

Tanker om legeplads

Ideen til festen opstod på Facebook. Her var et opslag om, at talerstolen i anlægget i år kunne fejre 100 års jubilæum. Anni skrev, at hvis nogen var med på at markere jubilæet, var hun med, og så var kimen lagt til den nye gruppe.

Når medlemmerne i den lille forening mødes igen, vil de evaluere på arrangementet og finde deres næste skridt.

- Vi vil fortsætte med at søge støttemedlemmer, og vi vil også rigtig gerne udvide vores bestyrelse, så vi kan komme i gang med arbejdet og måske få lavet en legeplads, lyder det fra Anni Guldager.

- Vi er kun tre her fra Grindsted og to fra Aarhus og Vangede i Storkøbenhavn. De er gamle Grindsted-borgere, der også har gode barndomsminder fra anlægget, og som ønsker, at der skal ske noget igen, forklarer Anni Guldager.

Der venter også samarbejde med det kommunale system, da vennerne ønsker, at vedligehold skal være en kommunal opgave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce