Annonce
Egtved

Anne Glad, nytårskur og poppende propper

Livsstilseksperten og TV-værten, Anne Glad, berigede publikum med sine betragtninger om, hvad der rører sig blandt danskerne i dag. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Lørdag hyldede Egtved Udviklingsråd byens foreninger med en glad Anne, søde sager, bobler og snacks.

Annonce

Egtved: For fjerde år i træk kunne Egtved Udviklingsråd med deres nytårskur forkæle og hylde bestyrelsesmedlemmer fra foreningerne på Egtved-egnen. Det skete på Roberthus i lørdags, og denne gang var der ekstra forkælelse på programmet med foredrag af Anne Glad, som mange sikkert kender fra TV-programmerne "Kender du Typen" og "Manipulator".

Jeg fornemmede godt nok, at der her i dag ville være en gennemsnitsalder højere end 17 år. Men jeg vil også sige, at uden jer ville jeg aldrig have nogle at tale for. Og sådan er det i hele Danmark; at det er jer, der holder røven oppe på kultur og oplevelser.

Anne Glad, livsstilsekspert, TV-vært og foredragsholder
Godt 60 medlemmer af bestyrelser i de lokale foreninger samt lokale byrådsmedlemmer kunne efter et spændende foredrag med Anne Glad og præsentationer af tre af Egtveds foreninger nyde sig et koldt glas bobler med lidt snacks og snak. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Hvad har danskerne gang i

Foredraget af Anne Glad vakte stor begejstring fra de godt 60 nytårskursgæster, der opmærksomt lod sig begave med hendes viden om, hvad der bevæger sig blandt danskerne i vores lille land. - Jeg fornemmede godt nok, at der her i dag ville være en gennemsnitsalder højere end 17 år, sagde Anne Glad, hvortil der fra salen hørtes en bekræftende latter.

Og hun fortsatte;

- Men jeg vil også sige, at uden jer ville jeg aldrig have nogen at tale for. Og sådan er det i hele Danmark. Det er jer, der holder røven oppe på kultur og oplevelser.

Med udgangspunkt i fire hovedemner under betegnelsen "megatrends" dykkede Anne Glad i sit foredrag ned i netop det med alder, sundhed, trangen til oplevelser og fællesskaber. Fire emner, der ikke blot er megatrends, og som påvirker vi danskere, men det var også emner, som hun, efter at have korresponderet med Helle Wiese fra Egtved Udviklingsråd, vurderede ville passe rigtigt godt på Egtveds foreningsbestyrelser.

Og det var ganske godt valgt, for man kunne efter foredraget fornemme både stor begejstring og høre snakken omkring Anne Glads emner, som man fandt interessante.

Og så passer hun da vist ret godt til sit navn. For hun er da fyldt med glæde og smil, kunne man høre en af dagens deltagere sige.

Efter et vellykket foredrag ved Anne Glad, var det tid til en kop kaffe og lidt summen inden næste punkt på dagens program satte i gang.

Med udgangspunkt i fire hovedemner under betegnelsen "megatrends" dykkede Anne Glad i sit foredrag ned i emnerne alder, sundhed, trangen til oplevelser og fællesskaber. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Tre foreninger, tre beretninger

- Jeg er altid overrasket over alt det, som foreningerne gør af kæmpe arbejde, lød det fra Inger Pabst, der er formand for Egtved Udviklingsråd, efter at tre lokale foreninger havde præsenteret sig selv for dagens gæster i salen.

Hvert år er det nemlig blevet en tradition, at tre foreninger præsenterer sig selv til nytårskuren. I år var det Ingeborg Matthesen, der kunne berette om livet i den relativt nystartede "Roberthus Kreative Værksteder". Søren Slothuus fra Egtved Rideklub fortalte om foreningens mange spændende tiltag og succes med fuldt hus af rideskoleelever. Og til sidst kunne Alex Zimmermann fra parkudvalget fortælle om deres aktive tiltag, når det gælder livet i Byparken i Egtved, hvor mange af byens borgere kan nyde godt af de mange faciliteter.

Livsstilseksperten og TV-værten, Anne Glad, berigede publikum med sine betragtninger om, hvad der rører sig blandt danskerne i dag. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Bobler, snacks og snak

Som afslutning på en dag, hvor man både kunne høre Anne Glads betragtninger om, hvad danskerne har gang i og indsigter i, og få indsigt i, hvad tre af byens foreninger har bedrevet til nu, var det tid til det lidt mere løsslupne. Derfor lod udviklingsrådet propperne poppe til boblende dråber og opfordrede alle til at netværke med hinanden med en gang snack, snak og bobler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce