Annonce
Vejle

Anne Grethe og Erik kan se frem til bolig med panoramaudsigt

Anne Grethe Agertoft og Erik Østergaard besluttede allerede sidste år, at deres nye hjem skulle være et hus i første række til Vejle Fjord. Foto: Mette Mørk
Ægteparret var med, da Casa og Lejerbo fejrede rejsegilde på nybyggeriet ved Ibæk Strandvej.

Vejle: 1. september får Anne Grethe Agertoft og Erik Østergaard nøglerne til deres nye hjem. Og når de fra den dato kigger ud af de store vinduer mod øst, er det til panoramaudsigt mod Vejle Fjord.

Torsdag eftermiddag fik ægteparret en forsmag på de kommende glæder. De var med til at fejre rejsegilde for deres bolig, der er en del af Horsens-entreprenørvirksomheden Casas store byggeri ved Ibæk Strandvej.

Efter de officielle taler fik de lejlighed til at tage et kig ind i rækkehuset i forreste parket mod fjorden. Hele herligheden på 138 kvadratmeter skal stå helt færdig om fire måneder, men de ydre rammer er på plads sammen med trappen op til tagterrassen, hvor udsigten for alvor folder sig ud.

Annonce
Et af projektets kvaliteter er, at det rummer både eje- og lejeboliger. Borgere, der flytter til kommunen, vælger ofte først at leje for så siden at købe en ejerbolig.

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) ved rejsegildet

Skal have solgt huset

- Vi glæder os - men vi kan godt vente. Vi skal lige have solgt vores nuværende hus på Stampesvej 21, lød det fra ægteparret.

Salget skal finansiere købet af den nye bolig til 3,8 millioner kroner. Da første del af Casas projekt blev sat til salg for snart et år siden, var de blandt de første til at slå til:

- Vi ville gerne ned til fjorden. Vi synes, der er rarere på denne side end i kvarteret omkring Fjordenhus og Bølgen. Det er lidt for tæt for os. Og så ville vi gerne have et rækkehus med lidt have til, forklarede Anne Grethe Agertoft og Erik Østergaard.

Lejligheder klar i november

Tirsdagens rejsegilde gjaldt hele projekt Skudehavnen, der udover Casas knap 150 ejerboliger tæller 54 almene boliger, som entreprenørvirksomheden bygger for boligforeningen Lejerbo.

Derfor var det meget passende Lejerbos lokalformand, Benny Haugsted, der bød velkommen til de mere end 100 gæster og håndværkere. Sidstnævnte er jo altid i centrum ved et rejsegilde og fik mange roser at glæde sig over plus naturligvis de obligatoriske pølser med brød.

Mens projektchef Torben Bredkær kunne love indflytning i de første ejerboliger 1. september, må de kommende lejere hos Lejerbo væbne sig med lidt længere tålmodighed. Her hedder indflytningsdatoen 15. november.

Fra tagterrassen vil Erik Østergaard og Anne Grethe Agertoft fremover for alvor kunne nyde den smukke beliggenhed. Foto: Mette Mørk
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce