Annonce
Navne

Annette skal støtte børn fra familier med misbrug

Annette Fugleberg Wind fra Skærbæk er ansat som ny børne og unge-behandler i Tønder Kommune. Privatfoto
Annonce

Ansættelse:  Annette Fugleberg Wind, Skærbæk, er ansat som børne- og ungebehandler i projekt Ballast under KFUM’s Sociale Arbejde i Tønder.

Ballast er en behandlingsindsats for børn og unge, der vokser op i familier med alkohol- og stofmisbrug. Børnene kan få gratis, anonym og professionel hjælp til at forstå, acceptere og håndtere følelser, reaktioner og ar på sjælen som følge af misbruget i familien.

Ballast-behandlingen, som både foregår individuelt og i grupper, tilbydes i samarbejde med syv kommuner i Nordvestjylland og Sydvestjylland. Annette kommer til at arbejde i Tønder Kommune.

Behovet for hjælp er stort, ifølge statistikken vokser 780 børn i Tønder Kommune op i en familie med et alkoholproblem baseret på kommunens indbyggertal. På landsplan er tallet 122.000 – svarende til cirka to i hver skoleklasse.

Annette er uddannet pædagog og har en række efteruddannelser inden for familieterapi, parterapi og kognitiv adfærdsterapi. Hun kommer fra et job som familierådgiver og ungekonsulent i Tønder Kommune. Tidligere har hun arbejdet som pædagog.

Annette er 54 år og bor med sin mand i Skærbæk. De har to voksne drenge og fire børnebørn. Fritiden tilbringes blandt andet på cykel i den lokale klub eller med spinning og styrketræning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Mindeord

Give For abonnenter

Præsten skiftede Ringive ud med Los Angeles: - Der er meget, Biden skal reparere

Kultur

Street Art-festival vender tilbage

Annonce