Annonce
Billund

Ansat i Billund Lufthavn efter fyringsmøde: - Stemningen blev noget trykket

Smilet er ikke så stort i dag på Lars Thomsen, der til daglig er marshall i Billund Lufthavn. Det er det personale, som hjælper med at dirigere fly på plads i forbindelse med start eller parkering i en lufthavn. Arkivfoto: Keld Stampe
Annonce

Billund: Lars Thomsen, marshall i Billund Lufthavn, var med til mødet onsdag, hvor lufthavnens personale blev orienteret om, at der nu skal afskediges 270 årsværk ud af 800 i lufthavnen.

- Det var ikke det sjoveste møde, jeg har været med til. Stemningen blev noget trykket efter mødet, fortæller Lars Thomsen, som også er formand for Billund IF Fodbold i sin fritid.

- Hvem det er, og hvor mange det ender med at blive, har vi ikke overblik om. Det er en proces, der begynder nu, og det var det, vi blev orienteret om på mødet. Nu fortsætter møderne fredag og mandag, tilføjer Lars Thomsen.

Ifølge Lars Thomsen har den seneste tid været hård ved de ansatte i lufthavnen.

- Folk har været nervøse udenpå, for vi har jo godt kunnet se, at det her ville tage lang tid, inden grænserne og alt muligt andet lukker op igen. Så vi har godt vist, at det ikke kunne blive ved med at gå. Men hvordan og i hvilket omfang, vidste ingen jo om, siger Lars Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce