Annonce
Egtved

Anton Knudsen Egtved A/S har vokseværk

Direktør Karsten Knudsen og projektchef Daniel Faurholt glæder sig over den markante fremgang, firmaet Anton Knudsen Egtved A/S oplever i denne tid. Udover at der for tiden ansættes flere nye medarbejdere, har de netop hjemkøbt to gravemaskiner og en gummiged, der tilsammen har en værdi af 5 millioner kroner. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Det går helt forrygende hos entreprenørvirksomheden Anton Knudsen Egtved A/S. Drømmene om at kunne ekspandere er godt i gang med at lade sig opfylde, og flere nye medarbejdere bliver nu en del af den veletablerede Egtved-virksomhed.

Annonce

Egtved: - Vi er lige for tiden i gang med at ansætte nye medarbejdere, i næste uge starter to nye og i nærmeste fremtid kommer der løbende flere til, forklarer de to frontfigurer hos Anton Knudsen A/S, direktør Karsten Knudsen og projektchef Daniel Faurholt.

Begge har en stor tro på, at virksomhedens vækstplaner er de helt rigtige.

Lige nu er der hos Anton Knudsen Egtved A/S 50 medarbejdere, og grunden til at nye medarbejdere ansættes i denne tid er blandt andet de mange nye projekter, som virksomheden skal i gang med at gennemføre.

Anton Knudsen A/S

Anton Knudsen Egtved A/S blev grundlagt i 1974 og har i dag mere end 45 medarbejdere.Virksomheden favner et stort kundesegment indenfor byggebranchen og udfører alle former for bygge- og anlægsarbejder samt betonkonstruktioner.

De primære arbejdsopgaver er boligbyggeri, butiksejendomme, erhvervsbyggeri, kontorer og udstillinger, offentligt byggeri, miljø-, anlægs- og kloakarbejde, råhusentrepriser og betonkonstruktioner.

Virksomheden udfører både underentrepriser og totalentrepriser, og nu designer, udvikler og udfører de også selv nybyggerier, herunder især rækkehuse efter princippet tæt/lav.

Af større aktuelle opgaver kan nævnes en totalentreprise på 20 millioner kroner ved opbygning af en ny Meny-butik i Fredericia, en totalentreprise på 33 boliger i Kolding, en igangværende totalentreprise med ombygning af slagteri for over 30 millioner kroner, et kommende eget-projekt i Vester Nebel med etablering og udlejning af 11 nye rækkehuse og endnu et projekt med eget byggeri og udlejning af 19 boliger på Vinkelgårdsvej i Egtved.

Annonce

En ny strategi

- Vi har nogle virkelig stabile samarbejdspartnere, og vores gode faste kunder vender næsten altid tilbage med nye opgaver, hvilket vi er ret stolte af, lyder det fra de to virksomhedsledere.

- Og så er vi, som en del vores nye strategi, kommet mere på banen med at udvikle byggeri af boliger og butikker, siger Karsten Knudsen og Daniel Faurholt.

Oprindeligt startede Anton Knudsen Egtved A/S som en ren entreprenørvirksomhed, som udførte opgaver indenfor jord, kloak, beton og belægning. Og det er da også stadig virksomhedens stærke kompetenceområde. Men i forbindelse med generationsskiftet i 2016, hvor Karsten Knudsen overtog direktørstolen fra sin far Anton Knudsen, besluttede de sig for at analysere virksomhedens værdier og strategier.

Viften af arbejdsområder er blevet bredere, og fundamentet dermed endnu mere stabilt i og med, at man nu har flere ben at støtte sig på. Og så skal det da lige nævnes, at Anton Knudsen stadig er en del af virksomheden, og at de værdier og den stolthed ved arbejdet, som han altid har stået for, i dag er centrale fokusområder for alle virksomhedens ansatte.

Annonce

JÆPS

- Da vi skulle finde ind til virksomhedens værdier, kom vi frem til ordet JÆPS, lyder det fra Karsten Knudsen og forklarer, at JÆPS står for Jysk fornuft, Ærlighed, Personlig passion og engagement, og Socialt engagement.

Disse værdier er en stor del af alle medarbejdernes bevidsthed, når der flittigt arbejdes på alle virksomhedens opgaver.

- Det er også enormt vigtigt for os, at alle i virksomheden har det godt. Og vi ved samtidig, at alle tager ansvar for deres arbejde, de er selvhjulpne og engagerede hele vejen igennem, og så har vi en flad organisation, hvor der ikke er langt mellem os uanset hvilken stilling, vi har, siger Daniel Faurholt, der samtidig pointerer, at denne ansvarlighed og entusiasme for arbejdet netop munder sig ud i virksomhedens succes blandt kunderne.

Annonce

Maskiner for millioner

Hos Anton Knudsen Egtved A/S har de netop købt tre nye mastodonter af maskiner hjem til virksomheden; to gravemaskiner og en gummiged, der tilsammen har en værdi af 5 millioner kroner.

- Med det stigende antal projekter vi skal til at gennemføre, er det vigtigt, at vi har de maskiner, som vi har brug for, lyder det fra Karsten Knudsen og Daniel Faurholt, der ser frem til, at de nyindkøbte maskiner nu skal ud og gøre deres arbejde i felten sammen med virksomhedens øvrige maskinpark på mere end 30 enheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Fodterapeuterne må holde åbent - fodplejerne må ikke

Vejle

Se de nyeste corona-tal for Vejle her: Smittetallet stiger stadig - godt hjulpet på vej af B117

Annonce