Annoncørbetalt indhold

Apple værksted med service som første prioritet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har dit Apple produkt set bedre dage og ved du at det er ved at være tid til at få gjort noget ved det, så er det vigtigt at huske at et Apple-produkt ikke bare er som alt andet udstyr og det er derfor en rigtig god idé at finde en virksomhed der har kendskab til reparation af Apple produkter.


Annonce

Forlæng levetiden på dine Apple produkter med Apple Service

Det er ikke ligegyldigt hvor du finder hjælp til reparationen af din elektronik. Du bliver nødt til at sætte dig godt og grundigt ind i hvad det er du skal have lavet og hvad de forskellige virksomheder der tilbyder hjælp til reparationer, har af erfaring og viden.

Apple service er f.eks. en nødvendighed du skal gå efter hvis din elektronik er af mærket Apple. Det vil sige at MacBooks, IPhones, IPads mf. ikke bare skal kastes ind til et hvilket som helst værksted, hvis du altså vil sørge for at din reparation vil kunne forlænge levetiden på dine produkter og ikke bare vil skulle lappe på en løsning nu og her.


Et værksted skal godkendes til at foretage reparationerne

Der findes mange virksomheder der tager alle typer af mærker på elektronik ind, men i og med at Apple ofte har en form for garanti med deres produkter er det her vigtigt at du ikke bare nøjes med et tilfældigt værksted, for her kan du opleve at din garanti vil forsvinde efterfølgende.

Det kan for mange virke som en dyr løsning at vælge værksteder der har speciale indenfor Apple og som er godkendt til at reparere Apple-produkter, men hvis man ser på resultat af produktets levetid i det lange løb, så er der hurtigt sparet penge ved at tænke sig en ekstra gang om.


Behold din garanti, når du benytter de rigtige værksteder

Er din elektronik der skal på værksted ikke et Apple produkt, vil det som regel ikke gøre nogen forskel hvor du vælger at få foretaget din reparation. Det kan derfor sagtens tænkes at du vælger at benytte dig af det samme værksted til alle dine reparationer, når du først har fundet et værksted der som minimum har mulighed for at tilbyde dig Apple service.

Det er lidt som når du køber en ny bil af et bestemt mærke. Her vil f.eks. Citroën kræve at du tager på et autoriseret Citroën værksted, når din bil skal have skiftet dele eller på anden måde skal fikses, hvis altså du vil beholde den fabriksgaranti der er stillet med dit køb af bilen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.