Annoncørbetalt indhold

Apps og hjemmesider, du vil elske at kende til

Det kan være noget af en jungle at finde frem til de bedste app’s og forskellige hjemmeside.

Dette indhold er sponsoreret

Her under kan du læse om app’s der hjælper dig med at finde frem til en fest. Du kan også læse om hvordan du får flere glade kunder i din butik. Find også ud af hvordan du får nemt styr på alle dine tv-kanaler med en online tv guide. Sidst men ikke mindst får du tips til hvordan du finder frem til en billig og top professionel maler eller gulvsliber.

Find alle de fedeste fester via en app

Danmark er et af de lande i Europa der fester mest. Der er stort set en eller flere nye fester hver dag et eller andet sted i Danmark. Indtil videre har det været totalt umuligt at holde styr på hvor der blev holdt fest, samt hvilken type fest det var der blev afholdt. Men dette problem er blevet løst ved hjælp af fest app’en fra Chililay. Via Chililay kan du nemt og hurtigt finde frem til lige nøjagtigt den type fest som du ønsker at deltage i. Hvis du selv skal holde en fest kan du ganske gratis oprette den via app’en og igennem den brugervenlige app invitere venner og bekendte til din fest. På denne måde kan du nemt holde styr på hvem der kommer, samt holde dem alle sammen opdaterede hvis der skulle ske ændringer.

Minimer dårlig omtale og få flere glade kunder

Det er kun menneskeligt at fejle en gang i mellem. Men det stadigvæk ikke noget der giver plus på kontoen hos de forbrugere der har besøgt din webshop og som af den ene eller anden årsag, desværre har haft en dårlig oplevelse. Ofte ender det med at folk deler deres frustrationer på de sociale medier og så bliver “en fjer først til en hønsegård”. Der findes heldigvis en måde at forhindre dette på. Med Biggrey Trust kan du nå at komme i dialog med de forbrugere der desværre har haft en dårlig oplevelse i din webshop inden at de deler deres frustrationer på de sociale medier. Ofte kan en dialog mellem ejeren af webshoppen og forbrugeren nemlig løse problemet lynhurtigt. Det giver glade forbrugere og en sund og stabil webshop.

Se hvad der kommer i TV via en TV guide

Har du svært ved at holde styr på de mange forskellige tv-kanaler som du har i din tv-pakke? Så er du ikke alene. Mange tusindvis af mennesker kan ikke overskue at finde rundt i det store udvalg der findes af film og tv-serier. Heldigvis finder mange at dem ud af at de via en gratis online TV guide nemt og hurtigt kan finde rundt i de forskellige tv-programmer som deres tv-pakke byder på. På den online TV guide kan du søge efter et bestemt tv-program eller efter en genre. Du kan også læse mere om alle de forskellige tv-programmer ved at trykke på titlen. Finder du et tv-program som vises senere på dagen eller aften kan du få en påmindelse 30 minutter før på din telefon. Så er du sikker på ikke at gå glip at tv-programmet.

Find en super billig maler online

Det er skønt at få friskede farverne op der hjemme. Men det kan nemt ende med at blive en meget dyr fornøjelse hvis man bare takker ja til det første maler tilbud som man modtager. Hvis du vil være sikker på ikke at komme til at betale for meget for at få udført din maleropgave af en professionel maler skal du indhente tilbud fra flere forskellige malere før du beslutter dig. Den bedste måde at gøre dette på er ved at benytte denne online maler formidlingsside. Der kan du ganske gratis indhente flere uforpligtende maler tilbud, og dermed nemt spare både en masse tid og en masse penge på din maleropgave.

Billig gulvafslibning til hele Danmark

Efter at der er blevet vist et utal af forskellige tv-programmer i TV om hvordan man kan forbedre sit hus eller sin lejlighed med en gulvafslibning har de mange gulvslibere fået ekstra travlt. I rigtigt mange danske hjem har folk nemlig enten haft tykke gulvtæpper på deres gulve, eller også har de haft gamle og meget slidte trægulve. De tykke gulvtæpper giver dårligt indeklima og de gamle trægulve giver splinter i fødderne. Men efter at have haft besøg af en gulvsliber bliver indeklimaet med et meget bedre og pludselig er det en ren fornøjelse at gå trægulvet. Har du selv brug for at få besøg af gulvsliber kan du på benytte dig af denne gulvafslibning formidlingsside. Der finder du de bedste og billigste gulvslibere i Danmark.

Få taget super billeder af en billig fotograf

Der er masser af forskellige festligheder hvor man gerne vil have så mange gode billeder som muligt så man kan få foreviget de store øjeblikke. Det kunne eksempelvis være når der skal holdes et bryllup eller en barnedåb eller noget helt andet. For at være sikker på at man for det første får taget nogle billeder og ikke mindst at de billeder der bliver taget ser godt ud er det en rigtig god idé at overlade jobbet til en top professionel fotograf. Priserne på fotograf svinger meget, så for at undgå at komme til at betale for meget er det en god idé at benytte denne fotograf formidlingsside. Der er det super nemt og hurtigt at finde frem til en billig og top professionel fotograf, der kan sikre at der bliver taget de bedste billeder til jeres arrangement.

Book din tømrer online og spar mange penge

Rundt omkring i Danmark er der mange der drømmer om eksempelvis en terrasse eller ny lækker udestue, der kan benyttes hele året rundt. Men for mange mennesker bliver det kun ved drømmen da de helt fejlagtigt tror, at det er alt for dyrt at hyre en professionel tømrer der kan gøre drømmen til virkelighed. Sandheden er nemlig den, at konkurrencen i mellem de forskellige tømrere i Danmark er meget stor. Der er derfor mange penge at spare ved at indhente tilbud fra flere forskellige tømrerfirmaer på en gang! Du kan benytte dig af denne gratis online tømrer formidlingsside til at finde en tømrer der kan gøre din drøm til virkelighed meget billigt.

Spar tusindvis af kroner på din flytning

Igennem mange år har stort set umuligt at gennemskue priserne hos de mange forskellige flyttefirmaer i Danmark. Det har givet dem frit spil til at sætte flyttepriserne som det passede dem hvilket har gjort mange flytninger unødvendigt meget dyre. Men nu er det blevet meget svært for flyttefirmaer at slippe afsted med alt for dyre priser på deres flytning. Igennem denne flyttefirma formidlingsside kan du nemlig ganske gratis sammenligne flyttetilbud fra flere forskellige flyttefirmaer på en gang. Alle flytte tilbuddene som du modtager et helt uforpligtende at modtage. Hvis du finder et flyttetilbud du ønsker at benytte dig af, er det bare og aftale nærmere med det pågældende flyttefirma. Nemmere bliver det ikke at spare mange penge på din flytning fra A til B.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.