Annoncørbetalt indhold

Arbejder du udendørs? Hold varmen i vintermånederne

Vinteren sniger sig ind på os, men der skal stadig bygges, rives ned, renoveres og alle de andre ting, man som håndværker eller udearbejdende kommer ud for. Ofte foregår arbejdsopgaverne uden for eller i et ikke-opvarmet rum. Det kan blive rigtig koldt, når man går rundt en hel dag i kulde.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Et godt råd til at holde varmen, som du måske allerede kender, er at bære flere lag tøj. På med det lange undertøj og uldsokkerne under tømrerbukserne, eller hvad du nu har på. Og så er det ikke ligegyldigt, hvordan dit overtøj er udformet. Det skal nemlig være vind- og vandtæt - og åndbart. At det skal være vandtæt siger sig selv, men det skal også være vindtæt, for ellers blæser den kolde luft dit varme lag luft (som dit lange undertøj medvirker til at holde på) væk fra kroppen og gør dig kold. Det skal være åndbart, da du eller vil danne kondens, når din krop ånder. Kondensen er i første omgang varm, men bliver hurtigt kold af den omkringliggende kolde luft, og så bliver du selv kold.

Du kan også holde på en stor del af varmen ved at bære hue. Rigtig meget af din kropsvarme udledes nemlig gennem hovedet, så sørg for at holde knolden varm.

Problem: Man kan ikke bevæge sig ordentlig med vinterarbejdstøj

Det var muligvis rigtigt for få år siden, men i dag laver man altså arbejdstøj, der er beregnet til at skulle holde dig varm samtidig med at du kan bevæge dig frit. Det er materialer som Climafoam, Highloft-tekstiler, Thermaflor, Fiberpels, Fibertwin og Isocell, der revolutionerer arbejdstøjet og gør, at du kan bevæge dig, selvom du bærer vintertøj. Inde på engelbert strauss websted finder du en række varmt herre- og damearbejdstøj til håndværkere og andre, der har brug for praktisk tøj til at holde varmen i. Her sættes der nemlig fokus på to ting: Varme og funktion.

Arbejdstøj til håndværker-kvinder

Arbejdstøj til mænd og arbejdstøj til kvinder skal opfylde det samme funktioner, om vinteren skal tøjet kunne holde begge partere varme og sikkerheden skal være i top uanset tidspunkt på året. Mænd kan godt lide, at tøjet sidder ordentligt og det kan kvinder ikke så overraskende også godt. Det har dog i mange år været en utaknemmelig opgave at finde arbejdstøj til kvinder, som blot var en kortere eller smallere udgave af herrernes tøj. Heldigvis er flere producenter kommet med på bølgen i dag og fremstiller arbejdstøj og sikkerhedsstøvler, der ser lige så godt ud som det er rart at have på og som tilpasser sig kroppens figur. Tøj, som du skal bære otte af dine 16 vågne timer, skal du nemlig helst føle dig helt tilpas i - uanset om du er mand eller kvinde.

Spar på energien - undgå kulde

Selvom nyere forskning tyder på, at du godt kan vende dig i nogen grad til at fryse, så er det ikke særligt anbefalelsesværdigt at forsøge. Du taber enormt meget energi på at fryse, fordi kroppen skal bruge den energi, den har, på at holde sig varm. Så klæd dig ordentligt på og få mere energi i vintermånederne.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.