Annonce
Fredericia

Arrangører jubler over skybrud før løbe-event: Vores bønner er blevet hørt

Der var udsigt til, at svømningen skulle foregå i støvbad, men nu kom regnen og søerne er ved at blive fyldt op på Hyby Fælled. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Tørken truede årets udgave af Ladies Mudrace med at miste en del af udfordringen for de 1300 løbere. De seneste dages regn falder derfor på et tørt sted for Fredericia Fag og Firma.

Fredericia: Mens andre har kigget trist ud på de seneste dages kraftige regnbyger, så har løbsansvarlig Ib Østergaard og hans 100 frivillige fra Fag og Firma Idrætten i Fredericia jublet.

- Vi har hele sommeren været vidner til, at det, som skal være kendetegnet for løbet, stille og roligt forsvandt. Vandhullerne tørrede ud, og mudderet blev til hårdt ler. Med den seneste regn er vores bønner blevet hørt, udtaler Ib Østergaard i en pressemeddelelse.

På lørdag skal over 1800 kvinder gennemføre de cirka otte km. forhindringsløb på militærets øvelsesterræn på Hyby Fælled. For at afvikle løbet fornuftigt sendes løberne afsted i hele 60 grupper.

Første start er kl. 12.30 og den sidste er kl. 15.00.

Over 70 lokale butikker og virksomheder har bidraget med over 300 spurtpræmier til kvinderne.

- Det er helt vildt, og vi er meget stolte af den store opbakning, udtaler Ib Østergaard.

Fredericia gav startskuddet til Ladies Mud Race, hvor 250 modige kvinder deltog. Sidste år deltog 1200 kvinder, og den gode ide bredte sig til Århus, Odense og Hillerød med sammenlagt 2100 kvinder.

I år deltager 1800 kvinder alene Fredericia, mens løbet har spredt sig yderligere til Aalborg og Slagelse. På landsplan rammer deltagerantallet dermed 7700. kvinder meldt sig til løbet.

Mudrace afvikles i samarbejde mellem Firmaidrætten I Fredericia, løbeklubben MK01 og telegrafregimentet på Ryes kasserne.

Mudder skal være en del af et mud race, men tørken havde indtil nu forvandlet mudderet til hårdt ler. Arrangørerne var klar med en plan B, men nu kom regnen til hjælp. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce