x
Annonce
Børkop

Arrangementer aflyses i stor stil

Koncerten med Ars Nova Copenhagen i aften er aflyst. Pressefoto
Der kommer hele tiden nye meldinger om aflyste arrangementer i Børkopområdet. Deriblandt en stor genforeningskoncert i dag torsdag. Vi giver et foreløbigt overblik.

Børkop: En lang række arrangementer er blevet aflyst i den kommende tid på grund af indsatsen mod corona-virussen.

I dag, torsdag 12. marts, aflyses genforeningeskoncerten med det københavnske kor, Ars Nova Copenhagen. Koncerten skulle have fundet sted i Gauerslund Kirke med start klokken 19.

Menighedsrådet melder ud, at man regner med, at koncerten i stedet finder sted senere på året.

Annonce

Ingen gymnastik

En af de store publikumsmagneter er også Gauerslund Gymnastiks store forårsopvisning, som skulle finde sted 28. marts, men gymnastikforeningen melder ud på Facebook, at den opvisning er aflyst, og at den måske vil blive gennemført senere på året.

Gauerslund Gymnastik lukker også ned for alle aktiviteter i Gauerslund Hallen, Englyst Hallen og Englystskolens gymnastiksal.

Det er gældende fra og med torsdag 12. marts til og med søndag 29. marts 2020.

Bibliotek og café lukker

Også alle de arrangementer, der eller er planlagt til at finde sted før påsken på Børkop Bibliotek aflyses. Deriblandt er en bogcafé 26. marts.

I Brejning lukker Brejning Café i minimum de næste to uger.

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Vejle

Rødkilde-student tog til USA for at forske i kræft - nu er han havnet midt i corona-orkanen

Annonce