Annonce
Jelling

Arrangeret på rekordtid: Slut sommerferien med gymnastikskole

Jelling fS arrangerer gymnastikskole i uge 32. PR-foto
Jelling fS Gymnastik har på kort tid taget initiativ til en gymnastikskole, der skal foregå i uge 32.
Annonce

Jelling: Det er ikke mindre end 14 dage siden, at Vejle Kommunes sendte besked til foreningerne om muligheden for at få del i en millionpulje til sommeraktiviteter rettet mod de unge.

Den mulighed har ildsjæle i Jelling fS Gymnastik undersøgt nærmere, og nu er der godt nyt:

- I dag står vi med et godkendt projekt, som giver os mulighed for at holde en gymnastikskole i Jelling i uge 32. Vi har valgt at tilbyde gymnastikskole for drenge og piger i 6. til 9. klasse i det afsluttede skoleår, da vi netop har stor succes med denne aldersgruppe i alle vores aktiviteter, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Gymnastikskolen kommer til at foregå fra 3. til 6. august - hver dag fra klokken 9 til 16. Det understreges, at alle er velkommen, uanset om man bor i Jelling, Vejle eller andre omkringliggende byer.

- Både øvede og uøvede er velkommen – eneste krav er, at man giver den gas og er positiv, lyder det fra gymnastikforeningen.

Annonce

Udflugt til efterskole og idrætscenter

Lige nu arbejder et udvalg på at planlægge og fastlægge et endeligt program. Men allerede nu er et foreløbigt program på plads.

Her kan gymnastikskoleeleverne ikke blot se frem til spring- og rytmegymnastik i Gormshallen. De får også to dage udenfor Jelling: Den ene dag hos de fine gymnastikfaciliteter på Vesterlund Efterskole og den næste dag i Vejen Idrætscenter, hvor der er adgang til alt fra holdtræning, badeland, springsal til badminton, squash, pool og meget mere.

Gymnastikskolen varer fire dage og afsluttes i Gormshallen med afsluttende opvisning.

Da store dele af udgifterne er dækket af puljen fra Vejle Kommune er der en lav egenbetaling. Mere om dette kan læses på jellingfs.dk.


Både øvede og uøvede er velkommen – eneste krav er, at man giver den gas og er positiv.

Jelling fS Gymnastik


Jelling fS arrangerer gymnastikskole i uge 32. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce