Annonce
Vejle

Asfaltarbejde spærrer vigtig ringvej: Udsigt til mange ekstra kilometer

Det er tre år siden, at ind- og udkørselsforholdene blev forbedret ved Vindinggård Center. Nu skal der asfalteres på strækningen fra Fredericiavej til Niels Bugges Vej, og det berører også center-indkørslen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Det bliver fortsat muligt at komme ind til og ud fra Vindinggård Center under asfaltarbejde, men det bliver kortvarigt mere besværligt.
Annonce

Vinding: "Vindinggård Ringvej spærret."

Med den overskrift informerer Vejle Kommune om et forestående asfaltarbejde, som berører trafikken på ringvejen fra indkørslen ved Fredericiavej og rundt til Niels Bugges Vej. Kommunen oplyser i sin ugentlige "Trafik-info", at der skiltes med omkørsel, men at bybussen fortsat kører på strækningen, mens asfaltsjakket arbejder fra onsdag til og med fredag.

Det lyder umiddelbart som om, at vejen ind til Vindinggård Center er spærret. Men hverken butiksejere eller kunder behøver frygte, at kun gående og cyklende får adgang til butikkerne de tre dage i uge 8.

Folk skal kunne komme ind i centret. Derfor bliver asfaltarbejdet udført, så bilisterne kan benytte den ene af kørebanerne, mens der asfalteres i den anden

Flemming Skovgaard, tilsynshavende ved Vej & Park i Vejle Kommune

Annonce

En vejbane bliver farbar

- Folk skal kunne komme ind i centret. Derfor bliver asfaltarbejdet udført, så bilisterne kan benytte den ene af kørebanerne, mens der asfalteres i den anden, fortæller tilsynshavende ved Vej & Park i Vejle Kommune Flemming Skovgaard.

Arbejdet betyder dog, at bilisterne enten for at komme ind i centret eller ud igen - altså den ene af gangene - må en tur rundt ad hele ringvejen for at komme ind eller ud.

- Selvom der er afsat tre dage til arbejdet, så har vi et håb om, at det er hurtigere overstået og måske kun tager en enkelt dag. Men det er ikke noget, jeg kan love, for det afhænger helt af vejret, siger Flemming Skovgaard.

Under alle omstændigheder bliver det forholdsvis kortvarigt, når der asfalteres direkte ved ind- og udkørslen fra det meget brugte indkøbscenter.

Annonce

Er fyldt med huller

Strækningen er 650 meter og er det sidste stykke af den 3,8 kilometer lange ringvej, som nu får nyt slidlag. Og det er tiltrængt.

- Det er den mest befærdede del af ringvejen, fordi mange kører hen til centret. Men strækningen forbi centret og hen til Niels Bugges Vej er så ringe og fyldt med huller, at det er tiltrængt, at den får ny belægning, mens resten af ringvejen løbende har fået skiftet slidlaget, fortæller den tilsynshavende fra Vej & Park.

Asfaltarbejdet på Vindinggård Ringvej strækker sig fra indkørslen fra Fredericiavej til Niels Bugges Vej. Luftfoto: Google Maps. Grafik: VAF
Annonce
Vejle

En broget uge - men vi lå nummer 1

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Møder kan være smittekilde: Sct. Norberts Skole sender to klasser hjem

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Vejle

Idrætsefterskole corona-tester alle elever: 60 er sendt hjem

Annonce