Annonce
Billund

Audionova flytter til Butikstorvet: - Billund har potentiale

Stinne Møller Nordby fra Audionova ser frem til de nye lokaler i Billund. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Når FysioDanmark rykker til Butikstorvet, rykker Audionova med.

Billund: Audionova holder lige nu til i samme bygning som FysioDanmark på Kløvervej, men når fysioterapeuterne flytter over i deres nye lokaler på Butikstorvet, rykker hørecentret med.

Går alt efter planen vil Audionova fortsætte med at have en ugentlig åbningsdag i byen, men de håber, det med tiden kan blive til mere.

- Vi håber, at vi på længere sigt kan have åbent flere dage. Det er vigtigt for os at være i Billund, for det er en by med potentiale, siger Stinne Møller Nordby, der er regionalchef for Audionova.

Annonce

Hun ser frem til at slå dørene op til deres nye lokale, der ligger sammen med FysioDanmark.

- Det er blevet rigtigt flot, og det er nogle fine faciliteter. Det er lækkert, og der er en anden lethed over lokalet, end der hvor vi er nu, siger Stinne Møller Nordby.

At FysioDanmark og Audionova deles om lokalerne er ikke enestående for Billund. Også i Varde er hørecentret og fysioterapeuterne gået sammen.

Alle er spændte

Det vigtigste for hørecentret er dog, at brugerne også er tilfredse med flytningen, og det lader de i følge Stinne Møller Nordby til at være.


Det er blevet rigtigt flot, og det er nogle fine faciliteter

Stinne Møller Nordby


- Det virker til, at de er lige så spændte, som vi er. Det betyder ikke så meget for dem, om de skal hen på Kløvervej eller til Butikstorvet.

Ifølge regionalchefen håber de også at kunne gøre mere ud af deres tilbud til industrien.

- Vi tilbyder også formstøbte høreelementer til industriområder, men også til private. Det er der ikke så mange, der ved, men det er noget, vi altid har haft, siger hun.

Audionova er landets største kæde af private hørecentre. Foruden centret i Billund, er der også et i Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce