Annonce
Ikast-Brande

Aura overtager gadelyset

Aura Installation får opgaven med at vedligeholde gadelys og signal anlæg. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Ikast/Brande: Opgaven med at drifte og vedligeholde Ikast-Brande Kommunes gadelys og signalanlæg (lyskryds) har været sendt i offentligt EU-udbud.

Licitationen blev afholdt 28. september, og der var indkommet fem tilbud på opgaven fra henholdsvis Aura Installation, Bravida Danmark, Citelum Denmark, Energi Ikast Service og Verdo Teknik.

Resultatet blev, at Aura Installation, som er et andelsejet, østjysk forankret energiselskab, vandt udbuddet med den laveste samlede pris på knap 3,7 millioner kroner.

I praksis kommer det til at betyde, at Aura Installation overtager driften af gadelys og signalanlæg fra Energi Ikast fra årsskiftet.

Lene Hoffmann fra Ikast-Brande Kommunes vej og park-område oplyser, at tilbuddet fra Energi Ikast er blevet erklæret ukonditionsmæssigt, da selskabet i det såkaldte ESPD (et fælleseuropæisk udbudsdokument, red.) ikke har angivet, at de opfylder de mindstekrav vedrørende kvalitetssikringssystem og miljøledelsessystem, der er krævet i forbindelse med udbuddet.

Desuden var Energi Ikast ikke var billigst på prisen, oplyser Lene Hoffmann videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce