Annonce
Fredericia

Autohus på jagt efter varevogn

Ups - firmanavn, telefonnumre og logo er stadig intakte på tømrermester Niels Kruses gamle varevogn. Til gengæld er nummerpladerne rumænske. Autohuset Vestergaard solgte bilen til en køber, som garanterede, at den skulle til udlandet, men nu er den retur med udenlandske plader. Autohuset jagter bilen, så de kan få fjernet navne og numre. Foto: privat

Autohuset Vestergaard beklager, at en af tømrermester Niels Kruses gamle arbejdsbiler er vendt retur med rumænske plader. Nu vil de have fat i den, så skilte kan fjernes.

Fredericia: I Autohuset Vestergaard er man godt trætte af, at man ikke på forhånd fjernede firmanavne og skilte fra tømrermester Niels Kruse i Taulov, inden man leverede den videre til en dansk køber.

- Det skulle vi have gjort, men køberen, der er dansk, garanterede, at varevognen skulle til udlandet. Det kom den ikke i første omgang, hvor den endte i Middelfart, men kort efter var den videre til udlandet, siger Kristian Kristensen fra Autohuset Vestergaard.

Alt var godt, troede både Autohuset og Niels Kruse indtil tirsdag eftermiddag, hvor en mand i Stepping spottede varevognen med rumænske nummerplader.

- Og det burde selvfølgelig aldrig være sket, og vi har ikke oplevet det før. Men nu forsøger vi at finde frem til bilen, så vi hurtigst muligt kan få fjernet firmanavn og kontaktoplysninger, siger Kristian Kristensen.

Han håber derfor, at årvågne folk vil give Autohuset et tip, hvis de observerer vognen.

- Det giver os mulighed for at kontakte dem, der kører i bilen, og forhåbentligt overbevise dem om, at vi hurtigt fjerner firmanavne og telefonnumre. Det kan vi gøre relativt hurtigt med en varmepistol, siger Kristian Kristensen.

Ser man bilen, opfordrer Autohuset til, at man kontakter dem på tlf. 51347401.

Annonce

Vi fik løfte om, at bilen skulle til udlandet, men vi ærgrer os over, at vi ikke selv fjernede firmaskiltene.

Kristian Kristensen - Autohuset Vestergaard
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce