Annonce
VEJLE

Avisen er til for dig! Vi jagter derfor svar på dine spørgsmål om coronavirus i Vejle

Spørg avisen - vi følger med at finde svar om coronavirus og Vejle. Foto: Mette Mørk
Vejle Amts Folkeblad giver dig nu mulighed for at stille os spørgsmål i forbindelse med den nye coronavirus. Vi vil gøre vores bedste for at finde et svar til dig.
Annonce

Vejle: Avisen er til for dig!

Derfor vil Vejle Amts Folkeblad i den kommende tid hjælpe dig med at svare på de spørgsmål, som du brænder inde med i forhold til den nye coronavirus.

Vi er journalister og ikke læger, så vi kan ikke nødvendigvis gøre dig klogere på dit og din nabos helbred. Kun henvise til myndighedernes udmeldinger. Til gengæld kan vi undersøge, hvad udbruddet af sygdommen betyder for os her i Vejle Kommune:

Så er mit arrangement for eksempel aflyst?

Er vejlensere på nuværende tidspunkt testet positiv?

Har værtshuset stadig åbent?

I spørgeboksen stiller du dit spørgsmål. Vi vil forsøge at finde svaret så hurtigt, som det er muligt, så vi forhåbentlig kan være med til at gøre jer (og os selv) klogere på, hvad situationen betyder. For os alle.

Du kan spørge om alt, der handler om coronavirus. Eneste krav er altså, at det skal tage udgangspunkt i Vejle. Har du spørgsmål til spørgeboksen, eller har du problemer med at få det til at virke, kan du altid kontakte journalist Zarah Leth Grothe på zaleg@jfmedier.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Interesse for nye Vinding-boliger overgås kun af studieboliger i København

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce