Annonce
Navne

Avisens knaldreporter fylder år: Larsen vil helst være både først og størst

Journalist Flemming Larsen fylder 60 år torsdag 8. oktober. Foto: Mette Mørk
Flemming Larsen, journalist på Ugeavisen Vejle, kan fortælle masser af røverhistorier om alt, han har skrevet om i en lang karriere. 8. oktober runder han 60 år.
Annonce

60 år: Journalist på Ugeavisen Vejle, Flemming Larsen, Foran Møllen i Vejle, fylder 60 år torsdag 8. oktober.

Flemming Larsen har som en gammel storvildtjæger et uudtømmeligt lager af røverhistorier om alle de begivenheder, han har skrevet om i sin lange karriere.

En begivenhed overtrumfer dog dem alle, og det er fødslen af hans datter Caroline, som i dag er 12 år og stærkt på vej til at blive teenager og dermed ekstra kritisk over for forældre, der gør sig bemærket.

Og bemærket gør Flemming Larsen sig ofte, når han som lokaljournalist dukker op til alt fra butiksåbninger til politiudrykninger i hælene på alt med blå blink og sirener.

"Larsen" som kollegerne kalder ham, vil nemlig helst være først med alt, og han jagter nyheder alle steder, han kommer frem. Det gælder også, selvom han egentlig er på strøgtur med hustruen Ulla og Caroline.

Farmands store engagement får ind imellem datteren til at rulle forarget med øjnene og udbryde "Far, altså!"

Annonce

Livslang fortælleglæde

Flemming Larsen har siden sin barndom i Esbjerg interesseret sig for at fortælle historier. De første artikler skrev han gratis for bladet Vi Unge. Men siden gjorde han skriveriet til sit levebrød, og de seneste 22 år har hans byline kunne ses i Vejle Amts Folkeblad og Ugeavisen Vejle.

Flemming Larsen fik sit første faste job i branchen som journalist og redaktør på Ribe Ugeavis, dernæst blev han lokalredaktør hos Herning Folkeblad, og så fulgte et års tid på Se & Hørs lokalredaktion i Billum ved Esbjerg.


Farmands store engagement får ind imellem datteren til at rulle forarget med øjnene og udbryde "Far, altså!"

Fra artiklen


Han har også prøvet livet som freelancer i pressebureauet Public Service sammen med kollegerne Erik Bisgaard, Jens Jørgen Larsen, Jørgen Falkenberg og Knud Ebbe Serup, før han blev ansat på Vejle Amts Folkeblad.

Annonce

Glødende madinteresse

Ingen, der følger Flemming Larsens skriverier, kan være i tvivl om, at Larsen interesserer sig for god mad, gerne noget med "gourmet".

Han er typisk den kollega, som foreslår en mad-serie eller at han skal indbyde sig selv til vejlensernes grill-aftener, når redaktionen holder brainstorming-møder for at finde på idéer at fylde avisen med i agurketiden. Skulle han i den forbindelse få anledning til at bringe en opskrift i avisen, er han for alvor i sit es.

Han er også glad for at komme på rejser og er mangeårig bestyrelsesmedlem i foreningen Danske Rejsejournalister, ligesom han for nylig blev valgt ind i journalisternes lokale brancheklub i det syd- og sønderjyske.

Her er han blandt andet med til at arrangere debataftener og mere sociale arrangementer, hvor "nyhedsjægeren" fra Vejle kan fortælle alle sine gode historier.

At Larsens tid som kendisskribent for Se og Hør efterhånden ligger nogle år tilbage i tiden, har bestemt ikke gjort erindringerne mindre farverige.

Journalist Flemming Larsen fylder 60 år torsdag 8. oktober. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce