Annonce
Kultur

Awarden skal underholdes af indiepop-gruppen jung

Sidste år spillede den nordjydske trio Jonah Blacksmith for award-gæsterne. I år er det trioen jung, Arkivfoto: Michael Svenningsen
Hedensted Kommuens årlige fest for frivillige Award 2020 får besøg af jung.

Hornsyld: Når Hedensted Kommune 12. marts sender en regn af priser ned over det lokale foreningsliv, bliver musikken leveret af indiepop-trioen jung.

Bandet kom i forsommeren 2019 med singlen ”Jeg skal nok vente”, hvor lyden af dansk 80’er rock blev blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Debutsinglen blev i efteråret efterfulgt af nummeret ”Hun kommer tilbage”, der gik ind som ”P3’s Uundgåelige”.

Jung består af Jonas Jung på sang, Michael Hovmand på keyboard og Sigurd Boesen på guitar. Deres håb er, at deres musik kan være med til at samle generationerne, og det forsøger de at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers.

- Med jung som årets musikalske indslag håber vi at ramme en lyd, som de fleste kan forholde sig til. Når man hører deres musik ledes tankerne hen imod TV-2 og Malurt, men samtidig også Nephew og Minds of 99. Det tænker jeg er et rigtig godt match til at fejre de mange frivillige i forskellige generationer, som vi har rundt om i vores foreninger, siger formand for Fritidsudvalget Hans Vacker i en pressemeddelelse.

Award 2020 finder sted torsdag 12. marts kl. 18 i Hornsyld Idrætscenter. Der er åben for tilmeldinger indtil den 27. februar. Bestilling af billetter foregår gennem formanden i den lokale forening.

Man kan indstille frivillige ildsjæle til årets otte priser frem til 26. januar på www.hedensted.dk/award.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

24-årig mand dræbt af skud: Otte personer anholdt

Annonce