Annonce
Børkop

Bådklubben i fuld fart: - Det burde hedde Brejning Søsportcenter

Havkajaksejlerne afviklede et kursus i sikkerhed under vintersejlads, og som en del af øvelserne måtte roerne en tur i vandet. Privatfoto: Brejning Både Klub
Fjorden trækker på forskellig vis, og gennem 2019 har der været mange vandsportaktiviteter ved Brejning Lystbådehavn. En tendens, der fortsætter i 2020.
Annonce

Brejning: Vandsportfans får flere og flere muligheder ved Brejning Lystbådehavn, og i 2020 bliver der skruet yderligere op for den tendens.

Som det er nu, tilbyder Brejning Båd Klub en lang række forskellige vandsportaktiviteter som sejlads, roning og kajak, og med 600 medlemmer er bådeklubben en stor forening i lokalområdet.

- Vi burde måske nærmere kalde os for Brejning Søsportcenter, for der er fin synergi mellem de 600 medlemmer og de fælles projekter, som går på tværs af afdelinger og søsportsgrene, siger Jackie Olsen, der er formand for Brejning Båd Klub.

Gennem året har de mange medlemmer haft muligheden for at deltage i en række kurser og deltage i en forskellige events. Deriblandt Havnens dag.

Detr blev trænet i og ved det kolde vand. Privatfoto: Brejning Både Klub
Annonce

Gang i den i 2020

På kursussiden har blandt andet kajakroerne været på kursus i DGI-kuset "Vintersikkerhed i havkajak". Det var et kursus, der trak roere til helt fra Aalborg og Bogense. Og de fik en oplevelse af de store.

- Kurset begyndte med brunch i vores hyggelige klubhus med udsigt ud over havnen, hvor disen lettede og solen brød frem, alt mens teori og det nyeste indenfor sikkerhedsudstyr blev testet i små workshops, fortæller Jackie Olsen.

Også i den kommende sæson 2020 vil der komme til at ske mange ting i og omkring havnen i Brejning.

- Vandsportsfans får flere muligheder her i pulserende 7080, og Brejning Både Klub vil facilitetere endnu flere kurser og stævner inden for forskellige søsportsgrene. Det er indenfor de tre forbund, Dansk Sejlunion, Dansk Kano og Kajakforbund og DGI, siger Jackie Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce