Annonce
Navne

Bæredygtigt Landbrug har fået ny formand - horsensianer er ny næstformand

- Det er nogle store sko, jeg skal fylde ud, når jeg nu tager over som formand. Flemming har været en både favnende og dygtig bestyrelsesformand, som taler, så folk forstår budskabet. Men nervøs er jeg ikke, for jeg har tænkt mig at gøre det på min egen måde og håber på at gøre mig fortjent til en lige så stor opbakning, siger Peter Kiær (til venstre), der på billedet har eks-formand Flemming Fuglede Jørgensen ved sin side. Pressefoto

Valg: Planteavler og svineproducent Peter Kiær, 48 år, Haslev, har afløst 68-årige Flemming Fuglede Jørgensen, Løkken, som frontfigur for Bæredygtigt Landbrug, der har godt 3000 medlemmer og base i Fredericia.

Bestyrelsesmedlem Jørgen Brønd, Horsens, er ny i næstformandsskabet, som han deler med Gustav Garth-Grüner, Glumsø, der blev genvalgt til posten på et konstituerende bestyrelsesmøde ovenpå generalforsamlingen onsdag 2. juni.

- Jeg synes, vi har brug for et generationsskifte. De danske landmænd kan være helt trygge ved at være repræsenteret af Peter Kiær fremover. Han er både dynamisk, begavet og charmerende - og god til at begå sig i medierne, siger Flemming Fuglede Jørgensen, der har været formand i 10 år, i en pressemeddelelse.

Annonce

Heri udtaler Peter Kiær:

- Det er en fantastisk rejse, foreningen har været på siden stiftelsen i 2010. Vi er gået fra at være nogle få hundrede medlemmer og en ren protestorganisation til at være primærlandbrugets talerør, som der lyttes til takket være vores insisteren på faglighed.

- Protestere kan vi nu stadigvæk, og det er der også god grund til med den ufaglige regulering, danske landmænd må lægge ryg til.

Jørgen Brønd er nu en af Bæredygtigt Landbrugs to næstformænd. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Navne

Loge i Vejle har fejret tre jubilarer

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce