Annonce
Egtved

Bøgedal Bryghus serverer for cyklende øl-entusiaster

De danske ølentusiaster har 8700 medlemmer i Danmark. 35 af dem deltager på årets Tour de Bière, der fører dem forbi 32 bryggerier og gode ølsteder, blandt andet Bøgedal Bryghus. Arkivfoto: Niels Husted

Høllund: 35 øl-entusiaster kommer lørdag 29. juni cyklende til Bøgedal Bryghus i Høllund for at smage på nogle af bryghusets egne brygge.

Danske Ølentusiaster har for tiende gang arrangeret sit eget cykelløb "Tour de Bière", som over otte etaper fører deltagerne til 32 bryggerier og gode ølsteder rundt om i stort set hele landet. I alt kommer rytterne til at tilbagelægge 552 kilometer med start i Kolding 29. juni.

- Vi er super glade for, at vi i år kan tage på den tiende øl-tour i det danske land. Det bliver helt sikkert hårdt at tilbagelægge de mange kilometer, men guleroden er de mange herlige, danske øl, som smager lidt ekstra godt efter en lang cykeltur, siger Hans Peter Jepsen, holdleder for feltet i Tour de Bière i en pressemeddelelse.

Etapeløbet, der er arrangeret for og af Danske Ølentusiaster, er bestemt ikke en pendant til Tour de France. Som holdet selv skriver, så er gennemsnitsvægten noget højere, cykeltyperne noget anderledes, og dåbsattesterne noget ældre. Og så handler det ikke om at vinde, men om en tour med masser af socialt samvær og hygge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Vejlenserne siger farvel til Albert: Tak for de unikke billeder. Dig glemmer vi aldrig

Annonce