Annonce
Børkop

Børkop Dyreklinik flytter til Taulov og Fredericia

Dyrlæge ved Trekantens Dyrlæger, Claus Søndergaard, er en af de to dyrlæger på den tidligere Børkop Dyreklinik, der flyttede mandag 1. juni. Han skal arbejde i Taulov Dyreklinik, hvor han kommer til at omgåes flere kollegaer, end han er vant til. Arkivfoto Michael Svenningsen
De to dyrlæger og veterinærsygeplejersken fra Børkop Dyreklinik flytter til Taulov Dyreklinik og Fredericia Dyrehospital, da Trekantens Dyrlæger mandag 1. juni nedlagde afdelingen på Ny Boder og slog sig sammen under to tag i stedet for tre.
Annonce

Børkop: På Ny Boder kan menneskets bedste ven og resten af husdyrene fra denne uge ikke længere få behandlet deres små, fysiske skavanker i hverken pote eller øre.

Det skyldes, at den omkring 14 år gamle Børkop Dyreklinik mandag 1. juni blev nedlagt og flyttet til Taulov Dyreklinik og Fredericia Dyrehospital.

- Vi har udfordringer med at drive en lille dyreklinik i Børkop, hvor vi ikke kan tilbyde de samme serviceydelser til dyrene, som vi kan i både Taulov og Fredericia. En af hovedårsagerne er, at der blandt andet ikke er røntgen- eller blodprøveapparater på adressen til de større undersøgelser, siger Søren Hornbæk, der er chef for Børkop Dyreklinik og dyrlæge i Fredericia.

I flere tilfælde kræver dyrenes dårlige tilstand nemlig, at de og deres ejere sendes videre til en større dyreklinik uden for Børkop.

- Nogle af kunderne har i forvejen blevet henvist til dyrlægerne i Taulov og Fredericia, og derfor giver det for os mening at samle Trekantens Dyrlæger under to tag i stedet for tre. Det vil forbedre behandlingen af dyrene, fortæller Søren Hornbæk.

Hvis det drejer sig om småting, som når eksempelvis hunden skal vaccineres eller have klippet negle, så kommer vi gerne ud til de kunder, der ikke kan komme til os.

Søren Hornbæk

Annonce

Ærgerligt for byen

- Jeg synes, det er ærgerligt for Børkop, at der bliver færre og færre butikker i byen. Men det er bare så vanskeligt at bemande klinikken, så snart en af de ansatte har ferie eller er syge, da der kun er to dyrlæger med skiftende vagter og en veterinærsygeplejerske ansat i Børkop. Så vi er blevet nødt til at tage denne beslutning om at slå os sammen i de større byer, hvilket er plan, der har været under opsejling i en længere periode, fortæller Søren Hornbæk.

De ældre dyreejere fra Børkop og omegn, som har besvær med at komme til dyrlæge, har Trekantens Dyrlæger dog haft i tankerne.

- Hvis det drejer sig om småting, som når eksempelvis hunden skal vaccineres eller have klippet negle, så kommer vi gerne ud til de kunder, der ikke kan komme til os, siger Søren Hornbæk.

Både de to dyrlæger og veterinærsygeplejersken hos den nu tidligere Børkop Dyreklinik kan fastholde deres arbejde i Taulov og Fredericia, hvor i alt syv-otte dyrlæger er tilknyttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hetek satser på sikring

Annonce