Annonce
Børkop

Børkop lokalråd: Et travlt år er skiftet ud med et nyt travlt år

Sidste år brugte lokalrådet meget energi på den kommende klimapark i Børkop, og det arbejde fortsætter også i 2019. Her er det fra i februar 2018, da formand Inge Klein og næstformand Jens Christian Jensen fortalte om planerne med klimaparken. Arkivfoto

De store projekter fylder meget hos Børkop Lokalråd. Det er byvisioner, helhedsplaner og klimapark. Blandt andet.

Børkop: Året 2018 er rindet ud, og et nyt år er begyndt. 2018 har været et år, hvor tingene bestemt ikke har stået stille hos de fire lokalråd i Børkopområdet. Vi tager pulsen på lokalrådene i Børkop, Brejning, Gårslev og Smidstrup-Skærup og stiller de fire formænd de samme tre spørgsmål.

Denne gang er spørgsmålene stillet til Børkop Lokalråd, hvor formanden hedder Inge Klein

Nu er 2018 slut: Hvordan har det år været set med lokalrådets øjne?

- Det har været et meget travlt, men også meget spændende år, hvor vi har arbejdet med rigtig mange ting. Børkop er en by og et område, hvor der sker rigtigt meget, og det kan vi selvfølgelig også mærke. 2018 har også været et år, hvor vi har været aktive i BID 7080 samarbejdet og har åbnet op for mere samarbejde med de andre lokalråd, deriblandt især Brejning, for der er jo helhedsplanen omkring Brejning Syd, som begge lokalråd deltager aktivt i.

Annonce

Børkop Lokalråd

Børkop Lokalråd består af medlemmerne: Inge Klein, Jens Christian Jensen, Bjarne Andersen, Kasper Vissing og Vibeke Hegelund. Derudover er Mette Lauridsen og Ken Skov suppleanter.

Snart nyt råd

Hvilke emner har jeres lokalråd arbejdet ekstra meget med i 2018?

- Det har været med de store overordnede linjer. Der sker så meget, og der er et meget stærkt foreningsliv, som arrangerer så mange spændende aktiviteter, at vi ikke kan og skal med ind over alle ting. Men vi har haft stor fokus på de store linjer og så forskellige ting, som den kommende klimapark, det kommende plejecenter, idrætsanlægget i Gauerslund, udstykningerne i Børkop Syd og så videre. Lokalrådene betragtes som et talerør mellem byerne og kommunen, og det mærker vi også, at vi fungerer som. Vores arbejde tager tid, men det er dejligt at mærke, at man bliver lyttet til, og at man virkelig kan være med til at præge byens retning.

Og hvad kommer I til at sætte fokus på i 2019?

- Meget af det samme som i 2018. Blandt andet Klimaparken og byens udvidelse mod vest. Men i første omgang er der opstartsmøde omkring byvisionerne samt offentliggørelse af planerne for det fremtidens idrætscenter i Gauerslund. Der er også hele snakken om Englystparkens fremtid. Skal den bibeholdes, som vi går efter, eller skal den flyttes til det kommende plejecenter i Gauerslund? Så der er bestemt gang i den fra start. Og desuden har vi selv generalforsamling 30. januar, og vi håber selvfølgelig på, at så mange som muligt møder frem og bakker rådets arbejde op. Vi arbejder på, at det i år bliver med spisning og præsentation af rådets arbejde.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce