Annonce
Børkop

Børkop Lokalråd har fået ny formand

Bjarne Andersen er blevet ny formand for Børkop lokalråd. Arkivfoto
Inge Klein er stoppet som formand for Børkop Lokalråd. Ny formand er blevet Bjarne Andersen.

Børkop: Det bliver fremover Bjarne Andersen, der står i spidsen for Børkop Lokalråd.

Dermed har lokalrådet fået ny formand, for den nu tidligere formand, Inge Klein, har valgt at trække sig helt ud af bestyrelsen.

- Inge har følt, at lokalrådsarbejdet tog mere og mere af hendes tid og kræfter. Det er således gået ud over energien til Inges mange andre interesser og familie. Det udtrykker vi i bestyrelsen fuld respekt for, lyder det fra Bjarne Andersen.

Han var selv forinden medlem af bestyrelsen, og han er klar til at overtage rollen som formand.

- Der vil fortsat være fuld fokus på det gode og konstruktive samarbejde med Vejle kommune og de øvrige Lokalråd i 7080-området. Der er ganske enkelt mange gode ting i gang i lokalrådet, og de ting skal vi videreføre og have sikkert i mål, siger han og understreger, at det gode samarbejde med andre lokalråd fortsætter som hidtil.

- Ud over, at vi prioriterer de nære ting i Børkop højt, har vi også et ønske om, at vi i fællesskab med de øvrige lokalråd i området kan være med til at drive en udvikling, som kommer hele området til gode, nævner Bjarne Andersen.

Annonce

Ny bestyrelse

Formand: Bjarne Andersen

Næstformand: Jens Christian Jensen

Kasserer: Vibeke Hegelund

Sekretær/referent: Kasper Vissing

Menigt medlem: Kent Skov

Suppleant: Niels Meyer Sørensen

Kender området

Bjarne Andersen er 60 år, født på kanten af Børkop Skov, og har siden boet i både Brejning og Børkop. Han er en mand, som kender Børkop godt.

- Børkops udvikling har altid ligget mig på sinde, og her er Børkop Lokalråd en vigtig brik, som deltager i mange ting og projekter, siger han.

Det er blandt andet arbejdet med klimapark, byvisioner og meget mere.

- Jeg har, som menig medlem, været indeover mange af tingene, så det er ikke sådan, at jeg starter helt fra bunden. Der er da ting, jeg lige skal have sat mig ind i, men i det store og hele føler jeg mig klædt på til at være formand, siger Bjarne Andersen, der tager stor erfaring med fra blandt andet 40 år som frivillig i Gauerslund IF.

Han er ligeledes aktiv i lokalpolitik, hvor han er 2. suppleant til Socialdemokratiets byrådsgruppe.

Tak til Inge

Han afløser Inge Klein, der blev medlem af Børkop Lokalråd i 2016, og hun blev hurtigt formand for lokalrådet. Men på en ny konstituering er hun trådt tilbage.

- Hun skal have en stor tak for sit arbejde. Særligt i perioden siden efteråret 2016 som formand har Inge været her, der og alle vegne. Hun har igennem sit gode humør, positive tilgang og hjælpsomhed altid rakt hånden frem, når nogen bad om hendes støtte og opbakning. Noget af det mest kendetegnede i Inges periode som formand er, at hun har været den væsentligste årsag til, at der er skabt et rigtig godt samarbejde med Vejle Kommunes forvaltninger og politikere. Det har ført til, at vi har fået et langt større fokus i vores område fra kommunens side, lyder det fra bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce