Annonce
Billund

Børn skal designe og bygge ny megabænk i Billund

I uge 27 kan man hjælpe med at bygge en 50 meter lang bænk. PR-foto: Maria Tuxen Hedegaard
CoC Playful Minds inviterer børn mellem 10 og 16 år til at bygge en 50 meter lang bænk sammen med arkitekter og håndværkere.
Annonce

Billund: Er man mellem 10 og 16 år, kan man hver dag i uge 27 bygge en megabænk til byen sammen med håndværkere og arkitekter.

- Vi har etableret en sikkerhedszone (en sikker overgang i trafikken, red.) for enden af Kløvervej. På begge sider af vejen udvikler vi et smukt, legende og rekreativt byrum for børn og alle andre, forklarer Marie Astrup, projektleder på bænkeprojektet i en pressemeddelelse.

Bænken bliver en del af det rekreative område, og arkitekterne tager træ med til en 50 meter lang bænk, der skal sno sig i det nyanlagte bakkede landskab på begge sider af Kløvervej.

- Vi kommer til at have mellem 10 og 30 megaseje børn i gang hver dag. Hver morgen vil vi starte med et designmøde om, hvordan megamøblet skal se ud den dag, og når vi er enige, går vi i gang med at bygge. Det er derfor endnu ikke til at sige, hvordan bænken ender med at se ud. Måske bliver det én lang bænk, måske bliver det en masse opholdssteder, måske kan man lave vejrmøller eller skate på noget af den eller noget helt fjerde, forklarer Martin Hedevang Andersen, der er en af arkitekterne og medstifter af virksomheden Out Of Office Arkitekter.

Man kan deltage hele ugen eller bare nogle dage. Tilmeldingen foregår på cocplayfulminds.org

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce