Annonce
Vejle

Børnehave-børn i Grejs skal udforske robotter

Paddehattens 16 børn fra stuen, der hedder ?Gulerødderne?, skal som de første i Vejle Kommune afprøve og udforske robot-familien. PrivatFoto
Annonce
Grejs - 16 børn fra tre-seks år, som går i den integrerede institution Paddehatten i Grejs, skal i de kommende uger eksperimentere med og udforske, hvad robotter kan bruges til.

Paddehatten skal som den første daginstitution i Vejle Kommune afprøve robotterne, som er indkøbt af Videnscenter for Integration (Vifin).

- Robotterne bor i en kuffert og hedder "Familien Robot", og de flytter ind på stuen til de 16 børn på stuen, der hedder "Gulerødderne". Børnene skal give robotter navne, og de skal finde ud af, hvad en robot laver, hvad robotten spiser og om robotter er levende, fortæller Malene Skjærris, der er souschef i Paddehatten.

Robotterne skal bo i Paddehatten i 14 dage, hvor børnene arbejder med robotter som tema. Hele projektet handler om at give børn en naturlig tilgang til brugen af robotter samt at lære dem at udfordre eksisterende rammer, oplyser Malene Skjærris.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nogle er mere lige end andre

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce