Annonce
Egtved

Børnehave lukker legeplads af udenfor åbningstiden

Der er mange timers god leg i Ågård Børnehaves legeplads. Normalt er alle velkomne udenfor åbningstiderne til at bruge børnehavens legeplads, men i den kommende periode vil der være lukket for adgang udenfor åbningstider af hensyn til børn i nødpasning og institutionens personale. Arkivfoto: Vibeke Frost Oxholm
Annonce

Ågård: Normalt er børn meget velkomne til at rutsje, klatre, gynge og lege på Ågård Børnehaves legeplads. Den mulighed er der også mange børnefamilier, der normalt benytter sig af.

Men med coronavirussens greb om Danmark i disse dage har daginstitutionen valgt at låse legepladsen af udenfor åbningstiderne. Det skriver børnehaven i et opslag på Facebook.

"Fordi børnehaven har nødpasning, er vi nødt til, af hensyn til børnene og personalet, at lukke legepladsen udenfor åbningstiden," står der blandt andet.

"Nogle vil måske synes, at det da vist er at gå med både livrem og seler, men undersøgelser har vist, at vira kan overleve i op til tre dage på eksempelvis metal, og med det in mente, vælger vi at passe på både børn og personale," skriver børnehaven, der lover at melde tilbage, så snart legepladsen er legeklar igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce