Annonce
Vejle

Børnehave lukket: 118 børn må blive hjemme i mindst to dage

Kernehuset ligger på Bjerreager i Bredballe. Foto: Google Street View
Tre fra personalet i daginstitutionen Kernehuset er smittet med corona. Derfor skal huset 118 børn blive hjemme i mindst to dage.
Annonce

Vejle Øst: Vejle Kommune har besluttet at lukke daginstitutionen Kernehuset i Bredballe mandag og tirsdag. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Lukningen skyldes, at tre personer fra personalet er blevet smittet med covid-19.

Den første person blev konstateret smittet onsdag og de to næste lørdag.


Vi har ikke nok tilbageværende medarbejdere til, at vi kan tilbyde et forsvarligt pasningstilbud med tilstrækkeligt med kendte voksne.

Rune Asmund Sørensen, dagtilbudschefen


Det har ført til, at en del andre medarbejdere og en børnegruppe skal hjemsendes som nære kontakter, lyder det i pressemeddelelsen.

Herudover er en række medarbejdere sygemeldt med symptomer - det vides endnu ikke, om det er på grund af covid-19.

Annonce

Ikke nok personale

- Vi har på baggrund af udviklingen i Kernehuset valgt at lukke institutionen i to dage. Dels er nedlukningen det mest effektive middel til at forhindre yderligere smittespredning i den konkrete situation, der selvfølgelig har skabt bekymring i forældregruppen, fortæller dagtilbudschef i Vejle Kommun, Rune Asmund Sørensen.

- Dels har vi ikke nok tilbageværende medarbejdere til, at vi kan tilbyde et forsvarligt pasningstilbud med tilstrækkeligt med kendte voksne, forklarer dagtilbudschefen.

Vejle Kommunes forvaltning vil i de kommende dage følge smitteopsporingen grundigt inden den forventede genåbning på onsdag.

Kernehuset er en aldersintegreret institution med 118 børn.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce