Annonce
Trekantområdet

Børnene er inviteret med til Design Week

Design Week byder på masser af oplevelser for børn. Foto: Privat.

Design Week er for alle aldre, og her kan du læse om nogle af de mange tilbud, der ugen igennem er for børn og barnlige sjæle.

Kolding: Det er ikke kun de voksne, der kan se frem til spændende aktiviteter og inspirerende events under Design Week Kolding den kommende uge. I programmet er der nemlig også i høj grad tænkt på både børn og barnlige sjæle.

Et eksempel er Put i Papkassen, designprocesser for børn i Christiansfeld Centeret og Børnedesign på Tværs, der hver dag afholder "Put i Papkassen" for børn mellem to og seks år.

I Legeparken kan man bygge din egen træbåd og designe sit eget sejl, som skal føre båden over vandet. En anden begivenhed er Re: Design Rottebekæmpelsens Legeunivers, der tager på tour til Christiansfeld, Vamdrup, Lunderskov, Kolding og V. Nebel.

Kommer du forbi Julemandens Hjem, kan du lave brilliante briller af papir, der maler byen rød, vender den på hovedet, eller kun viser dig sine mindste detaljer og gør, at du oplever verden på en helt ny måde.

Opfinderklubben laver fredag eftermiddag tandbørsterobotter. Det er let at gøre sig de første erfaringer med robotteknologi ved at bygge små tandbørsterobotter. Robotterne består af kun tre dele: Et batteri, hovedet fra en tandbørste og en vibrationsmotor, som dem der bruges i f.eks. mobiltelefoner. Robotterne kan samles med dobbeltklæbende tape.

Der vil også være mulighed for at deltage i en workshop med Shane Brox. Lørdag den 3. juni gæster den populære Shane Brox nemlig Nicolai for børn i forbindelse med Design Week Kolding.

Få det fulde overblik over flere end 100 designaktiviteter på www.dwk17.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce