Annonce
Billund

Børnene er velkomne i Mortens nye fitnesscenter i Grindsted

Fitnesscentret Fit4U bliver kørt efter et helt nyt koncept, som Morten Nielsen har kopieret fra Tyskland. I centret bliver der et 50 kvadratmeter stort område til børn, for børn er mere end velkomne til forskel fra mange andre centre. Foto: Martin Ravn
Morten Nielsen har overtaget fitnesscentret på hjørnet af Vestergade og Fælledvej, som han vil forvandle til en familievenligt fitnesscenter, hvor børn er velkomne.

Grindsted: Den 2. august ser et helt nyt koncept inden for fitness dagens lys i Grindsted.

Den dag åbner Morten Nielsen fra Aarhus-området fitnesscentret Fit4U, der er et familievenligt fitnesscenter, hvor børn er velkomne.

Centret åbner i lokalerne på hjørnet af Vestergade og Fælledvej, hvor brødrene Michael og Morten Junker havde fitnesscentret Grindsted Fitness Center, der tidligere hed Fitness Anytime.

Til forskel fra det tidligere fitnesscenter, så bliver der ikke mulighed for at dyrke bodybuilding i Fit4U, men udelukkende fitness.

- Centret i Grindsted er muligvis det første med det her koncept, hvor børn er velkomne. Det er et koncept jeg har kopieret fra Tyskland, og tilpasset danske forhold. Det bliver et stort oplevelsescenter for børn fra to til 13 år, der får et 50 kvadratmeter stort område at boltre sig på, mens mor og far træner. Og børnene kan se forældrene hele tiden, fortæller Morten Nielsen.

Annonce

Selvbetjening med kameraovervågning

Det nye center vil have åbent mellem klokken 04 og klokken 23.00, og det vil ikke være bemandet. Medlemmer får en kode, som i øvrigt også giver adgang til de øvrige centre i landet.

- Der bliver kameraovervågning, så vi har styr på hvem der kommer ind, at der bliver ryddet op, og at maskinerne bliver tørret af efter brug og den slags, siger Morten Nielsen.

Der bliver ikke noget holdtræning i Fit4U, men der bliver mulighed for at få en personlig træner i skikkelse af Heidi Thisted, der i starten bliver den eneste personlige træner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Efter bekymrede miner og bredside til politikerne: Vi tjekker Vejles gågade for tomme butikker

Vejle

Rockerrapperen A'typisk droppet fra plakat til koncert i Løget

Annonce