Annonce
Kultur

Børneteater i Vejle: Hvorfor bliver vi vrede?

Connie Pilgaard Nielsen og Sune C. Abel fra Limfjordsteatret i forestillingen "Vred". Foto: Lars Horn/Baghuset
Musikalsk børneteater fortæller, om hvorfor man bliver vred - og god igen.

Vejle: En legende, musikalsk og ordløs historie om en helt naturlig følelse - vrede.

Det er, hvad Limfjordsteatrets skuespiller, Sune C. Abel, og musiker Connie Pilgaard Nielsen, fortæller i fællesskab med deres dukker, når der er børneteater for de tre-otte-årige på Vejle Bibliotek lørdag 30. marts klokken 11 til 11.45.

Vrede er en følelse, vi alle sammen kender; såvel de små teatergængere mellem tre og otte år som deres voksne.

I forestillingen Vred, som Sune C. Abel og Connie Pilgaard Nielsen selv har skabt sammen med instruktør Gitta Malling, udforsker de vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det i orden at blive vred? Kan man bruge vrede til noget? Og hvordan finder man lige ud af at blive glad igen?

Masser at tale om

- Forestillingen er opbygget af flere forskellige sekvenser og udspiller sig i et enkelt og musikalsk univers, hvor alt er muligt; det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme og det legende, fortæller teaterholdet fra Nykøbing Mors i en pressemeddelelse.

Der bliver masser at snakke om efterfølgende for både børn og voksne, lover de.

Limfjordsteatret har skabt deres ordløse egenproduktion for at prøve nye møder mellem musik og teater og for at lade børnene møde et lidt svært udtryk, vrede, på en måde, der er sjov og genkendelig for børnene.

- Vrede kan være en svær følelse at tackle. Det er ikke pænt. Det er aggressioner slet ikke, men det er en ægte følelse lige som glæde og sorg. Heldigvis fortager den sig, pointerer Gitta Malling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Give

Se billederne: DM i cykling blev skudt i gang med sved, tilråb og kolde fadøl

Annonce