Annoncørbetalt indhold

Babynest – Den bedste investering du kan gøre som nybagt mor

En babynest eller babyrede er det helt perfekte leje for dit barn at ligge på og i, uanset om det er i barnevognen, i sengen mellem dig og far eller som en rejseseng. Den er praktisk, alsidig og vigtigst af alt giver den både din nyfødte trygge omgivelser og dig tryghed om at dit barn ligger sikkert og forsvarligt.

Dette indhold er sponsoreret

Der findes utallige babyprodukter og babyudstyr du kan investere i som gravid og nybagt mor, men en af de bedste investeringer du kan gøre dig, er en babynest. Den er både økonomisk pga. sin alsidighed, den er praktisk og kan bruges forsvarligt de fleste steder, måske vigtigst af alt vil du kunne lægge dit barn trygt og sikkert ned. Babynests ligner, som navnet også indikerer, en babyrede, hvor dit barn vil opleve trygge omgivelser, der mest af alt minder om dem de kender fra din mave.

Der findes utallige muligheder når det kommer til en babynest og alene af den grund er den et must have. Men der er faktisk både sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige fordele ved en babynest oveni alle de praktiske.

Sikkerhed: En babynest er et sikkert sted at lægge sit barn til at sove uanset hvor. Er man fx hjemme og det er praktisk at den lille ny kan sove ved siden af dig på sofaen, så fungerer en babynest som en god løsning, da der ikke er risiko for at barnet ruller rundt og dermed falder ned fra sofaen.

Tryghed: Man kan give sit barn optimal tryghed med en babynest, der er justerbar. Dvs. at der fx er en aftagelig ende eller en snor til at forme reden med således at den omslutter barnet helt tæt.

Genkendelighed: Da en babynest kan bruges i barnevognen, på sofaen, på tur og alle andre tænkelige steder kan den også være en tryghedszone for din lille ny, som har så mange indtryk at forholde sig til. Hvis man eksempelvis fast bruger babynest som seng til sin baby skal denne kun forholde sig til denne ene soveplads i lang tid frem.

Samsovning: En babynest gør det muligt at sove sammen med sit barn og ligge helt tæt, mens man samtidig undgår frygten for at rulle ind over hinanden i søvne. De bløde sidekanter beskytter babyen uden at adskille jer.

Komfort: Den tykke skummadras gør det både sikkert og komfortabelt for et barn at sove i en babynest. En babynest kan derfor også snildt bruges i kravlegården, på bordet eller for den sags skyld på gulvet.

Rejseseng: En babynest er den ideelle rejseseng til en baby og som før nævnt behøver barnet samtidig ikke forholde sig til en fremmed seng, hvis man overnatter ude. Det kan være en stor fordel for både barnet og de voksne.

Puslepude: Alsidigheden gør at en babynest også sagtens kan bruges til puslepude både når man er hjemme, men også på farten.

Nakketræning: Sundhedsstyrelsen anbefaler at man lægger sit barn mest muligt på maven i dets vågne timer. Her er en babynest også rigtig god, da man kan lægge sit barn, i modsat ende af snorene, med hovedet henover kanten. På denne måde aflaster man barnet i træningen og dermed kan det blive ved i længere tid.

Vælg en babynest der er justerbar og som barnet kan vokse i

Der findes rigtig mange typer og mærker når det kommer til babynests. Her er det vigtig at vælge en der er justerbar, så man får mest ud af sine penge.

Mama Milla Babynests er et eksempel på en justerbar babynest, som barnet kan vokse i. Derudover får du fordelen af den har en aftagelig ende og dermed kan bruges til endnu mere og endnu længere. Mama Milla Babynests er produceret af økologiske tekstiler og fyldet kan vaskes, hvilket er en særlig egenskab i sammenligning med andre på markedet.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.