Annonce
Børkop

Badmintonklubben overlever - tyder det på

Badmintonklubben i Børkop er i fare for at må nedlægge sig selv, da det kniber med at finde folk nok til bestyrelsen. Foto her er ikke fra Børkop. Arkivfoto
Børkop Badminton Klub kan i næste uge ende med at må lukke sig selv på grund af, at ingen har meldt sig til bestyrelsesarbejdet. Men der er dog begrundet håb for, at klubben kan redde sig.
Annonce

Børkop: Det er sidste chance for, at badmintonklubben i Børkop overlever, når der torsdag 25. juni afholdes ekstraordinær generalforsamling.

For klubben, der har 120 medlemmer, hvoraf mange er børn og unge, har svært ved at finde frivillige kræfter, der vil deltage i bestyrelsesarbejdet.

- Vi skal egentligt være fem i bestyrelsen men er lige for tiden kun fire. Og da de tre af dem helt tilbage til sidste år meldte ud, at de ikke ønsker at genopstille, havde vi håbet, at der var nye kræfter, der meldte sig. Men det var der ikke. Ved den ordinære generalforsamling mødte kun en op, og så nåede vi ikke så langt. Derfor tog vi beslutningen om, at så må vi indkalde til en ekstraordinær generalforsamling med kun et punkt på dagsordenen, nemlig om klubben skal lukke eller ej, siger Thomas Stidsen, der er formand for klubben.

Han er en af de tre, der nu stopper i bestyrelsen, men han håber af hele sit fjerboldformede hjerte, at det lykkes at finde en ny bestyrelse.

- Det er der heldigvis noget der tyder på kan ske, for nogle af medlemmerne har meldt tilbage, at de har en interesse for at deltage i bestyrelsen. Dog er intet helt sikkert endnu, men vi håber da selvfølgelig, at tingene går op i en højere enhed. Man skal heller ikke være så bekymret for at komme i bestyrelsen, for der er ikke særligt meget arbejde i det. Klubben har en sund økonomi og et fint medlemstal. Det er på alle måder en god forening,  forklarer han og nævner videre, at der ligeledes er lys forude med flere haltider, da der skal bygges en ny dobbelthal i Gauerslund.

Annonce

Bordet fanger

Hvis der ikke dukker medlemmer nok op, der gerne vil deltage i bestyrelsen, er det endegyldigt for sent. Så opløses foreningen på generalforsamlingen.

- Så fanger bordet, og det håber vi absolut ikke vil ske, siger Thomas Stidsen.

I Børkop Badminton Klub kan man spille badminton både som ungdom, senior eller leje en bane for en sæson (motionist). Sæsonen er slut for denne gang, men en ny sæson starter sidst i august, hvis alt går efter planen og forhåbningerne.

Ekstraordinær generalforsamling

Børkop Badminton Klub holder ekstraordinær generalforamling ved Gauerslundhallen torsdag 25. juni.

Start klokken 19.30.

Der er kun et punkt på dagsordenen, nemlig om der kan findes nye medlemmer til bestyrelsen, ellers lukker klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce