Annonce
Egtved

Bagerbutik lukker efter godt et halvt år: Det var en hård beslutning

Christina Kehlet åbnede i februar Egtved Brød & Kager i den gamle Fakta-bygning i Egtved. Til hendes store ærgrelse er hun nu godt et halvt år senere nødsaget til at lukke butikken igen. Arkivfoto: Mette Mørk
Egtved Brød & Kager havde sidste åbningsdag søndag. Indehaveren kalder det en hård men nødvendig beslutning.
Annonce

Egtved: "En hård men nødvendig beslutning er taget. Vi har desværre valgt, at vi lukker Egtved Brød & Kager med sidste åbningsdag i morgen søndag."

Sådan skrev indehaver Christina Kehlet i et opslag på Egtved Brød & Kagers Facebookside lørdag.

"Det har bestemt ikke været en nem beslutning, og det har været vendt og drejet i længere tid. Men sommertider er man nødt til at lade fornuften sejre", skriver hun videre.

Annonce

Corona pressede butikken

Christina Kehlet åbnede bagerbutikken 8. februar i år. Inden da havde Egtved måtte undvære frisk bagerbrød i byen i knap et halvt år, efter Egtved Bageri under tidligere ejere lukkede.

Butiksåbningen vakte derfor meget stor glæde i byen, og butikken kom godt fra start. Men kun en måned senere havde coronapandemien så godt fat i Danmark, at statsminister Mette Frederiksen lukkede landet ned for at undgå smittespredning.

Det mærkede man godt i den nye bagerforretning. Christina Kehlet var dog meget optimistisk, da avisen talte med hende en måneds tid efter nedlukning.


Det har bestemt ikke været en nem beslutning, og det har været vendt og drejet i længere tid. Men sommertider er man nødt til at lade fornuften sejre.

Christina Kehlet


- Jeg må bare sige, at jeg allerede nu har verdens bedste kunder. De er så gode til at støtte op om forretningen, og flere kommer også med positive ord om, at det nok skal gå, og at de nok skal støtte butikken fremover, lød det dengang fra butiksindehaveren.

Men det var ikke kun coronapandemien, der har udfordret Egtved Brød & Kager. Midt i juni genåbnede Egtved Bageri med en ny mand ved roret.

"Egtved er ikke stor nok til to bagerbutikker", skriver Karin Petersen i en kommentar til opslaget om butikslukningen, hvor hun samtidig giver udtryk for sin store ærgrelse over, at butikken må lukke.

En konklusion, som Christina Kehlet giver hende ret i.

Annonce

Søde kommentarer varmer

Søndag havde butikken så sidste åbningsdag. Det ærgrer mange, hvis man kigger på de 66 kommentarer, der er kommet på Facebook-opslaget.

De mange kommentarer og søde ord varmer Christina Kehlet.

"Vi vil altid tænke tilbage på, at vi uden tvivl havde de bedste kunder i hele verden", skriver hun.

Det har ikke været muligt at træffe Christina Kehlet for en kommentar inden redaktionens deadline.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Stor interesse for nybyggeriet i Borgergade

Annonce