Annonce
VB

Bajza færdig i VB - fortsætter karrieren på Cypern

Pavol Bajza har spillet sin sidste kamp i VB-trøjen og fortsætter i den cypriotiske klub Olympiakos Nicosia. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub vil muligvis hente en ny målmand, efter klubben siger farvel til Pavol Bajza, der har fået ophævet sin aftale med klubben.
Annonce

Vejle: Pavol Bajza er færdig i Vejle Boldklub.

Den 27-årige målmands aftale med klubben er ophævet, og han fortsætter karrieren på Cypern. Det bliver i klubben Olympiakos Nicosia, der er nyoprykker i den bedste cypriotiske række. Bajza havde yderligere to år tilbage af sin kontrakt med vejlenserne, men den kontrakt er nu revet over.

Slovakken sagde mandag farvel til de nu tidligere holdkammerater i VB, og onsdag bestod han lægetjekket hos Olympiakos Nicosia og skrev under på en aftale med klubben. Pavol Bajza kom til VB for tre år siden og nåede 86 kampe på klubbens bedste hold. Sidste sæson mistede han af hale to omgange pladsen til Thomas Hagelskjær, og det var Hagelskjær, som afsluttede sidste sæson i VB-målet.

- Efter Thomas Hagelskjær tog over, så det ikke så godt ud for Bajza i forhold til spilletid, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Og det så ifølge Jacob Krüger ikke umiddelbart ud til, at VB-træner Constantin Galca i løbet af sommerferien ændrede holdning i forhold til valget af førstemålmand, og derfor var det oplagt, at Bajza skulle videre for at få spilletid.

Efter Thomas Hagelskjær tog over, så det ikke så godt ud for Bajza i forhold til spilletid.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Annonce

Der skal muligvis hentes nyt

Pavol Bajzas farvel efterlader VB med to målmænd i førsteholdstruppen.

Det er Thomas Hagelskjær og den helt uprøvede Gianluca Zanette, som endnu ikke har fået en tællende kamp for VB, siden han kom til klubben.

Derfor er det ifølge Jacob Krüger ikke utænkeligt, at VB vil forsøge at hente en målmand.

- Vi vil kigge lidt på de muligheder, som der er, siger Jacob Krüger.

I øjeblikket har VB den tidligere FC Roskilde-målmand Frederik Schram til prøvetræning. Schram er kontraktløs, da hans aftale med sjællænderne udløb ved udgangen af juni.

- Han kunne være en mulighed, men vi har endnu ikke besluttet os for noget endnu, siger Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce