Annonce
Børkop

Bamseproducent er i vækst: Teddybjørnene fra Brejning er på udkik efter nye markeder

Pia Møller, er indehaver My Teddy, og firmaet, der har base i Brejning, søger investorer, så der kan åbnes nye døre til bamserne. Foto: Mette Mørk
I Brejning ligger virksomheden My Teddy, der designer og sælger forskellige babyprodukter. Firmaet er i vækst, men næste skridt er at finde investorer. For selv en teddy skal bruge hjælp til at åbne nye døre.

Brejning: I et lokale i Brejning tager bamserne mod kunderne. Og de er ikke alene. Her er også andre ting til babyen.

- My Teddy har eksisteret i 12 år, men det er nok de færreste, der ved, at vi faktisk har til huse i Brejning. Vi vil til at være mere synlige i det lokale gadebillede, og man er meget velkommen til at kigge forbi, hvis man lige mangler et godt produkt til en baby. Det kan vi selvfølgelig nemt sende, men her i det lokale område kan vi tilbyde den klare fordel, at man kan kigge forbi og se og mærke på tingene. Det, ved vi, betyder meget for mange. Især når der nu er tale om produkter i så høj kvalitet, som vi tilbyder, siger Pernille Rathenburg Frandsen, der er marketingsansvarlig hos My Teddy.

My Teddy har eksisteret i 12 år, men det er nok de færreste, der ved, at vi faktisk har til huse i Brejning.

Pernille Rathenburg Frandsen, marketingsansvarlig hos My Teddy

Det er mest på nettet, at der sælges produkter med mærket My Teddy. Samt hos nogle af de større kæder som Ønskebørn og Bog & Idé.

Annonce

- Desuden er vi leverandør til sygehuskiosker, og det er en ting, vi er stolte af og ydmyge omkring. Folk er ofte i en sårbar situation på et sygehus, så det er vigtigt, at man med vores produkter kan stole trygt på det produkt, man køber til eksempelvis en nybagt mor eller et barn, der er indlagt, siger hun.

My Teddy

My Teddy er et Brejning-baseret firma, der designer plysdyr og andre babyprodukter til de helt små.

Det vil sige, der er et udvalg bløde bamser, sutteklude, suttesnore og ammehalskæder med mere.

Fælles for alle produkterne er, at de er lavet med fokus på sikkerhed og kvalitet. My Teddy slår på, at man roligt kan lade barnet undersøge og lege med hele udvalget fra My Teddy.

My Teddy designes i Danmark og produceret i Østen på ICTI-godkendte fabrikker. Det sikrer arbejdsvilkår, som overholder de lovmæssige krav i forhold til løn, arbejdstid, arbejdsmiljø og sikkerhed. Dertil sikrer ICTI, at der ikke gøres brug af nogen form for børnearbejde.

Man kan se mere på myteddyoriginal.dk

Produkterne er designet af Pia Stenner Møller, der er kvinden bag My Teddy, og siden hun startede i det små for 12 år siden, er firmaet vokset til at være på fire medarbejdere. Basen er som sagt Brejning, nærmere bestemt på J.L Varmingsvej.

- Det er et godt sted for os, men vi mangler måske lidt lagerplads. Vi har et lager et andet sted i nærområdet, men når det er sagt, så holder vi til i nogle gode lokaler, som er meget smukt placeret ud til grønne område. Vi er meget glade for stedet her, siger Pernille Rathenburg Frandsen.

Lokale investorer søges

My Teddy er en virksomhed i vækst. Men væksten må gerne tage et skridt mere, og det næste skridt skal være at få bredt kendskabet i både indland og udland. Firmaet har allerede flere distributører i udlandet på nuværende tidspunkt, men endnu flere skal gerne komme til.

Derfor leder My Teddy efter investorer.

- Det måtte gerne være en helt lokal investor, der kan se muligheder i denne lille virksomhed, hvor potentialet er temmelig stort. Vi har ikke den største omsætning, men vi har et stærkt brand. Pia er en super god designer, som har den der tilpas krøllede hjerne, som forstår at lave produkter til den tid, vi er i. Men vi mangler en med økonomi til at kunne få åbnet dørene til flere og større markeder, og sådan et samarbejde arbejder vi på at få etableret, siger hun.

En af de nyeste produkter i rækken er en økologisk serie.

- Vi er first movers på en økologisk serie, der hedder "My Organic Panda", hvor der også er en koala og en abe på vej, siger hun.

Så der er nok af opgaver i den kommende tid for det lille firma i Brejning.

- Vi har haft en hård tid gennem corona, for butikkerne lukkede ned, lige som vi havde arbejdet hårdt med at få fødderne indenfor. Nu kigger vi fremad. Vi er et lille firma med nogle gode produkter. Et lille hus i en stor verden, siger Pernille Rathenburg Frandsen.

Et lille bamsehus, om man vil. Lige midt i Brejnings skønhed.

I den kommende udgave af livstilsmagasinet InVejle kan man læse et større portræt af firmaet og kvinden bag My Teddy.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Vejle Boldklub For abonnenter

John Sivebæk fylder 60 år: Det var mere vilje end talent, der skabte en fodboldkarriere helt udover det sædvanlige

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Christian kalder det skandaløst: Han må ikke hænge på Vejles mest travle gader - ingen kan rigtig huske, hvornår beslutningen er truffet

Navne For abonnenter

Vi snakker med den døde, holder ham eller hende i hånden og spiser snacks og drikker kaffe hele aftenen: Mød Maria i serien 'Mennesker'

Livsstil

Ingen adgang for mænd: Singlekvinder nyder friheden - men vil spise brunch sammen i ny klub

Billund

Sidste løb nogensinde på Billund Trav: - Det er vanvittigt trist

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

Vejle Boldklub For abonnenter

Så kom den, sæsonens første VB-sejr: Derfor lykkedes det endelig at vinde en kamp

Børkop For abonnenter

Ny stor hal åbner snart: Men selvstyretanken er under pres

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kultur

'Der skulle ikke meget til at imponere en flok jyske tranlamper som os': Sådan startede Pretty Maids - læs uddrag af den nye bog

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Debat

'Goddag, det er manden fra banken, må jeg bede om din kode?' Der er heldigvis godt nyt i kampen mod netbanksvindel

Vejle Boldklub For abonnenter

VB's bedste spillede godt: En enkelt overstrålede de øvrige, da sæsonens første sejr kom i hus

Billund

Så er valgkampen officielt i gang: Plakaterne er kommet op i lygtepælene

Annonce