Annonce
Sport

Banens bedste FC'er: Det var mega fedt

Fodbold Topkamp i Fredericia Viborg. Foto: Ludvig Dittmann
Mikkel Knudsen spillede en god kamp mod sine tidligere holdkammerater fra Viborg. Han var glad for FC Fredericias spillemæssige niveau i 1-1-opgøret.
Annonce

Fredericia: Fredagens opgør mellem FC Fredericia og Viborg var noget særligt for højreback Mikkel Knudsen. Han stod over for tidligere holdkammerater fra Viborg.

- Jeg var ekstra motiveret. Det var en topkamp mod ens gamle holdkammerater. Jeg glædede mig rigtig meget, sagde han.

Opgøret endte 1-1 og Mikkel Knudsen var den bedste spiller på FC Fredericias hold. I det hele taget ramte hjemmeholdet et højt niveau, og opgøret var en lige affære med masser af chancer til begge hold.

- Det var mega fedt at være inde på banen. Det var en fed modstander, som ville spille fodbold og presse os højt. Men når vi rammer vores niveau, kan vi sagtens være med. Også mod Viborg, sagde han.

For kamp en uge siden spillede FC Fredericia dårligt og tabte med 3-1 i Esbjerg. Fredagens indsats havde mere schwung over sig.

- Det er et helt andet udtryk, vi har i dag, og det skal vi minde os selv om: Selvom modstanderen er et tophold, er vi også et tophold. Vi viser det i dag, og nu skal vi bare vise det kontinuerligt, sagde Mikkel Knudsen.

Nu venter der FC Fredericia 14 dages kamppause. Næste kamp spilles, efter planen, fredag den 20. november i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce