Annonce
Børkop

Bank donerer 70.000 kroner til e-sporten i Børkopområdet

Morten Lyng, filialchef hos Fynske Bank i Børkop, kunne overrække 70.000 kroner til Frank Buchmann fra Gauerslund E-sport. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Børkop: Det er ikke helt billigt at starte en e-sportforening op, for der skal, som en start, købes ti gode computere, nogle gode stole, headsets med videre.

Men Gauerslund E-sport har fået et tilskud, der er en kæmpe hjælp her i opstartsfasen.

Det er Fynske Banks Fond, der donerer 70.000 kroner til Gauerslund E-sport.

- Det er en kæmpe hjælp til at komme godt i gang. Vi kan ikke starte sådan en forening op, uden der er velvillighed fra det lokale erhvervsliv, og bankens støtte er uvurderlig for os. Det er ikke nok til, vi kommer i mål, men det giver os et godt fundament for at komme godt i gang, siger Frank Buchmann fra Gauerslund E-sport.

Annonce

Godt lokalt projekt

Hos Fynske Bank i Børkop er man glæde for, at man kan støtte et lokalt initiativ.

- Det er et godt lokalt projekt, der tager fat og skaber et nyt tilbud til især ungdommen. Vi vil gerne støtte bredt, og her støtter vi noget, der er med til at skabe et endnu bredere palet af tilbud, siger Morten Unnerup Lyng, der er filialchef hos Fynske Bank i Børkop.

Han er i øvrigt selv fascineret af computerspillet, Counterstrike, som er et krigspil, hvor man skal samarbejde om at besejre fjenden.

- Jeg er selv tidligere krigsveteran, og jeg er vild med spillets taktiske muligheder. Det er et spil, hvor de unge lærer meget om taktik og samarbejde, siger han

Counterstrike er et af de spil, der især skal spilles i den nye e-sportforening, der endnu ikke er helt klar til start. Der mangler et lokale, og desuden gør coronanedlukningen en opstart umulig i øjeblikket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce