Annonce
Ikast-Brande

Bavnehøj skal have ny formand

Linda Bang Hansen stopper som formand for aktivitetsrådet på Bavnehøj. Privatfoto
Annonce

Nr. Snede: Der skal findes en ny formand på Aktivitetscenter Bavnehøj i Nørre Snede. Den hidtidige formand for aktivitetsrådet, Linda Bang Hansen, har besluttet at takke af som formand. Det vil ske på årsmødet i januar 2021

Linda Bang Hansen har været formand siden 2011, da Aktivitetscenter Bavnehøj gik over til at være brugerstyret. Det vil sige drevet af frivillige.

- Der var på det tidspunkt kun ganske få aktiviteter i centret, så det har været en stor og spændende opgave at arbejde sig hen, hvor vi er i dag. I dag er Aktivitetscenter Bavnehøj et levende og spændende sted for omegnens efterlønnere og pensionister. Der er ca. 250 medlemmer af centret og godt 20 faste aktiviteter om ugen. Derudover 10 til 15 andre spændende arrangementer hver måned, fortæller Linda Bang Hansen.

Aktiviteterne kræver mange og engagerede frivillige, men dem er der ikke mangel på. Omkring 80 frivillige er tilknyttet centret.

- Aktivitetsrådet og alle de dygtige frivillige gør et kæmpe arbejde for at få hjulene til at dreje rundt, og det har gennem årene været en stor fornøjelse at arbejde sammen med alle de dejlige mennesker. Jeg føler, jeg har bidraget med alt hvad jeg har, og også at det er tid at lade nye kræfter komme til. Det er altid godt med nye øjne, nye initiativer og ny energi. Jeg forlader formandsposten i et aktivitetscenter i god bevægelse, god energi og med en sund økonomi. Jeg vil dog fremover stadig være at finde som frivillig i centret, lyder det fra Linda Bang Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Preben skal aflive 12.000 raske mink: Det kan ikke betyde andet end konkurs

Ikast-Brande

Travebanko på søndag

Annonce