Annonce
Billund

Beachvolley Grand Slam åbnede fredag - og kan fortsætte trods nye restriktioner

De afsluttede finaler i DM i beachvolley bliver i weekenden afviklet i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Fredag over middag åbnede borgmester Ib Kristensen (V) weekendens afsluttende kampe i DM i City Beachvolley Grand Slam i Grindsted. De nye restriktioner på coronaområdet får ingen betydning for afviklingen.
Annonce

Grindsted: Fredag klokken 13.00 åbnede borgmester Ib Kristensen (V) officielt de afsluttende kampe i DM i beachvolley Grand Slam, der afvikles på Torvet i Grindsted og på Tinghusgade 2.

Borgmesteren konstaterede med glæde, at det ikke kun er Boxen i Herning, der kan finde ud af at ændre omgivelserne fra den ene dag til anden.

- 750 kubikmeter - hvilket svarer til 40 vognlæs - fint strandsand blev kørt ind her på Torvet og på parkeringsarealet ved Tinghusgade. Derfor er det en stor glæde, at jeg nu på byens vegne kan byde velkommen til turneringens afsluttende kampe i Volleyball Danmarks Beachvolley Tour 2010, indledte borgmesteren sin åbningstale.

Der har været mange frivillige involveret i det store arrangement, og borgmesteren benyttede lejligheden til at takke de involverede parter.

- Uden det gode samarbejde med volleyballforbundet og uden hjælp fra frivillige hos Billund IF Volleyball, SKIF Volleyball og Vorbasse KFUM Volleyball havde det ikke været muligt endnu en gang at takke ja til værtsskabet for endnu en stort sportsevent i Billund Kommune, sagde Ib Kristensen.

Annonce

Folk skal sidde ned

- Her i dagene op til finalerne har det været dejligt at opleve, at både byens campuselever, foreninger, handlende og endda vores medarbejdere på rådhuset har benyttet chancen for at dyste i sandet og måske for første gang prøve kræfter med en knap så udbredt sport i Danmark, fortsatte borgmesteren.

Han var glad for, at turneringen kunne gennemføres i en tid, hvor corona har sat en stopper for mange arrangementer.

Kunderne ved Torvets Pølsevogn får lidt at kigge på i forbindelse med afviklingen af DM i beachvolley. Foto: Jan Kronvold

De afsluttende finaler kunne dog godt være kommet i fare, da statsministeren lige efter åbningen offentliggjorde strammere restriktioner på grund af coronaen. De stramninger, som træder i kraft lørdag klokken 12.00, får dog kun minimal betydning for afviklingen af kampene hos både damer og herrer på eliteplan.

- Der må stadig gerne være 500 mennesker til arrangementer, hvis folk sidder ned. Så vi skal være være restriktive og bede folk, der står rundt om banen, om at sætte sig ned på tribunen. Det er de eneste ændringer, der sker, fortæller sportskonsulent Peter Morsing fra Volley Danmark.

Annonce

Skal se lidt

Borgmester Ib Kristensen har personlig ikke så meget kendskab til beachvolley, som han aldrig selv har prøvet at spille.

- Jeg kender ikke reglerne - udover at bolden skal over nettet og holdes inde på banen. Jeg regner med, at jeg skal se lidt beachvolley i løbet af weekenden, siger Ib Kristensen.

Der var mødt en del mennesker frem på Torvet fredag eftermiddag, da de afsluttende DM-finaler blev indledt. Foto: Jan Kronvold


- Der må stadig gerne være 500 mennesker til arrangementer, hvis folk sidder ned. Så vi skal være være restriktive og bede folk der står rundt om banen om at sætte sig ned på tribunen.

Sportskonsulent Peter Morsing, Volley Danmark
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Stor efterskole har sendt 200 elever og 40 ansatte hjem: Men undervisningen kører for fuldt blus

Vejle

Mere end 4000 testet på en uge: Så lang er corona-køen i Spinderihallerne

Annonce