Annonce
Vejle

Beboere i Grejsdalen sælger lopper

Bor du i Grejsdalen og har du lyst til at sælge brugte ting, for eksempel gammelt legetøj - eller noget helt andet - så deltag i Grejsdalens første årlige loppemarked lørdag 15. august. Forhåbentlig kigger mange købere forbi mellem klokken 10 og 16. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
Nu lyder startskuddet til en begivenhed, der skal udvikle sig til en tradition for beboerne i Grejsdalen. Lørdag skal være en dag, hvor beboerne holder private loppemarkeder.
Annonce

Vejle: Grejsdalen holder sit første årlige loppemarked lørdag 15. august fra klokken 10 til 16.

- Igennem hele Grejsdalen vil der være mulighed for at gå på loppemarked, når private sætter deres ting til salg, fortæller initiativtager Anja Krabbe.

Hun fik idéen, da hun besøgte Gl. Ry.

- Her var der en masse små loppemarkeder, hvor private sælgere havde sat et flag og et skilt op ved vejen. Det var nogle smadder hyggelige, små markeder. Dét skal vi prøve, tænkte jeg. Og da jeg luftede idéen via en gruppe på Facebook, var der stor opbakning med det samme, fortæller Anja Krabbe, der bor på Ingvard Andersensvej i Grejsdalen.

Konceptet er enkelt. Beboere, der har noget til salg, sætter et flag og et skilt op på Grejsdalsvej.

- På den måde bliver man guidet ned til de forskellige markeder. Måske er der nogle naboer, der går sammen - og man er selvfølge også velkommen til at lave sit eget marked. Vi har jo alle en masse ting og sager, som kan være det rene guld for den rette køber, lyder det fra initiativtageren, der opfordrer Grejsdalens kræmmere til at sætte håndsprit frem på standene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce