Annonce
Vejle

Beboere vækket af indbrud i deres biler

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
To steder på Nørremarken vågnede beboere af, at en tyv smadrede en rude i deres biler. Også i Mølholm og midtbyen har der været anmeldelser om indbrud i biler.
Annonce

Vejle: Natten mellem tirsdag og onsdag oplevede to mennesker på Stadion Allé og Kong Hans Vej at blive vækket – efter al sandsynlighed af en person, der begik indbrud i biler.

Klokken 3.50 var det på Stadion Allé, at den var gal.

- Ejeren hører larm, og da han kommer ud til sin bil, kan han se, at den har fået knust sideruden. Han hører en knallert, som kører derfra, men han ser den ikke, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi.

Til gengæld kunne den pågældende bilejer konstatere, at der var stjålet en bærbar computer samt nogle briller fra hans bil.

40 minutter senere var det galt blot få hundrede meter væk på Kong Hans Vej. Også her blev en beboer vækket af larm og kunne efterfølgende konstatere, at den ene siderude til hans bil var slået i stykker. Fra denne bil manglede der benzinkort til Shell og Circle K.

Også to steder i Mølholm var tyveknægte på spil natten til onsdag.

På Absalonsvej har en bil fået knust sideruden, og tyven stjal en pung med kontanter. På Skov Allé var det en bil, som ikke var låst, der fik besøg af tyven. Her blev der stjålet solbriller.

Også i midtbyen, nærmere bestemt i Kirkegade, har der været indbrud i en bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce