Annonce
Erhverv

Beckhoff Automation tager første spadestik til nyt domicil

Michael Nielsen, direktør i Beckhoff Automation ApS, Henrik Nielsen, direktør i JN Group A/S og Jørn Pedersen, borgmester i Kolding, tager det første spadestik til nyt domicil. PR foto
Beckhoff Automation etablerede sig i Danmark i 2005. Siden har virksomheden haft en stabil årlig vækst på 18 procent. Så nu var der brug for mere plads.

KOLDING: Med hjælp fra Koldings borgmester, Jørn Pedersen, har Beckhoff Automation taget det første spadestik på den grund, hvor et nyt 1500 kvadratmeter stort domicil skal bygges.

Domicilet bliver teknologisk velforsynet med Beckhoffs egne løsninger inden for bygningsautomation og vil dermed fungere som et levende showroom for kunderne.

- Vi er vokset ud af den bygning, vi lejede os ind i for seks år siden og har nu nået en størrelse, hvor det giver mening at investere i mursten. Derfor bygger vi et nyt domicil på nabogrunden med plads til 50 arbejdspladser, stort lager, kursus og konferencelokaler, samt træningslokaler med alt vores testudstyr, udtaler administrerende direktør i Beckhoff Automation A/S, Michael Nielsen, i en pressemeddelelse.

Siden Beckhoff Automation etablerede sig i Danmark i 2005, har virksomheden haft en stabil årlig vækst på 18 procent. Medarbejderstaben er på få år vokset fra 16 til 23.

Det er særligt automationsløsninger til maskinbyggere, vindmølleindustrien, samt sygehuse og andre store bygninger, der skaber vækst.

Annonce

Færdig næste forår

Beckhoffs nye domicil på Birkemose Allé tilpasser sig hver enkelt medarbejder.

Når de fra foråret 2020 møder ind om morgenen, vil de opleve, at deres computer, printer og lys automatisk tændes. Intet unødvendigt udstyr står tændt natten over.

Energikilder som lys, varme og klima styres automatisk i forhold til, hvor medarbejderne befinder sig, og hvad de enkelte lokaler anvendes til. Skrivebords- og loftslamper farvestyres efter årstiderne, så arbejdsbetingelserne bliver optimale.

Beckhoffs nye domicil er tegnet af P+P arkitekter, og JN Group er entreprenør for byggeriet. Domicilet forventes at stå klart i foråret 2020 og koster et tocifret millionbeløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Optimisten fra Vejle: Det ligger til mig

Annonce