Annonce
Egtved

Bed and breakfast har succes: Flere ferielejligheder er på vej

Anni og Lars Hansen er i denne tid i gang med at sætte byens forhenværende jagthytte og frysehus i stand. Og det bliver nu det tredje hus i byen, som de indretter til et bed and breakfast. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Lars og Anni Hansen, indehavere af Circle K i Egtved, tror fuldt og fast på byens potentiale og udvider med flere ferielejligheder og en sommercafé.

Egtved: - Alt det vi laver, bunder i en tro på Egtved, og så skal man sætte barren højt og holde fast, lyder det fra Anni Hansen, der sammen med sin mand Lars Hansen står bag Circle K i Egtved.

Udover at drive byens servicestation har parret siden august 2016 drevet et bed and breakfast i nabohuset til servicestationen. Huset, der tidligere tilhørte Lars Hansens forældre, var med sine mange rum og altaner idéelt til et bed and breakfast, mente parret. I dag går det forrygende med udlejningen af husets seks værelser, der nærmest ikke behøver markedsføring længere, fortæller de.

Senere købte Anni og Lars Hansen nabohuset til den gamle kro i Vestergade, som havde stået tomt i otte år. I dag rummer stedet fem bed and breakfast-lejligheder.

- Og så var det, at jeg i november sidste år var ude og gå en tur med hunden. Her kunne jeg så se, at jægerhytten, der førhen var byens frysehus, var sat til salg. Først tænkte jeg, at det måtte jeg hellere lade være med at fortælle til Lars, for så køber vi det bare, lyder det fra Anni Hansen, der i sidste ende ikke kunne holde tæt overfor sin mand.

Ganske få dage senere købte de det lille hus med den fantastiske udsigt, hvor de nu er ved at sætte to ferielejligheder i stand.

Annonce

Alt det vi laver, bunder i en tro på Egtved, og så skal man sætte barren højt og holde fast.

Anni Hansen, Circle K
Sommercaféen ved Circle K bliver allerede flittigt brugt af både kunder, gæster på bed and breakfast og byens borgere. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

For Anni og Lars Hansen har det vist sig, at deres drøm om bed and breakfast-virksomhed både har båret frugt og nye overnattende til byen fra Danmark og resten af verden. Samtidig er parret blevet belønnet med en pris fra Booking.com som bevis på, at rigtig mange gæster har givet dem mange stjerner og høje anbefalinger. Prisen har kun bekræftet dem i, at det er det helt rigtige, de gør.

Derfor har parret også valgt at kaste sig over en lille sommercafé. Ved huset, hvor der nu er bed & breakfast - lige ved siden af Circle K - har Lars Hansen bygget en hyggelig terrasse af træ. Der er venlig selvbetjening, da man køber sodavand, burger, is eller, hvad man måtte have lyst til, på servicestationen, men til gengæld kan man roligt læne sig tilbage og nyde sin mad og drikke under parasollerne.

- Der er faktisk en mødregruppe, som hver uge kommer her, og det er bare så hyggeligt, siger Anni Hansen.

Det rene Lars Vegas. I et tilstødende lokale inde i butikken, kan man for en stund hengive sig til forestillingen om, at man er fløjet en smut til Nevada og nu sidder en spillehal i Las Vegas. Lars og Anni Hansen nemlig indrettet lokalet akkurat som spillehaller ser ud i Las Vegas. Og hvilket navn kunne være mere passende end Lars Vegas. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Vejle

Endnu en møgsag rammer sygehus: Lægelig direktør meddeler sin afgang samme dag, som medie afslører rod med cpr-numre

Annonce