Annonce
Hedensted

Bedemandsforretning flytter fra Bredgade til Østerbrogade

Østerbrogade 6 i Hedensted har stået tom i et godt stykke tid, men om kort tid kommer der atter liv i lokalerne, idet Begravelsesforretningen Hornsleth's Eftf. rykker ind oven på en større ombygning.
Hornsleth's Begravelsesforretning i Hedensted rykker fra Bredgade til Østerbrogade. Flytningen skyldes først og fremmest et behov for at råde over nogle færre og mere moderne kvadratmeter.

Hedensted: Begravelsesforretningen Hornsleths Eftf.'s Hedensted-afdeling flytter fra Bredgade 8 til Østerbrogade 6. Nærmere bestemt i butikslokalet ved siden af Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik. Flytningen sker i forlængelse af, at det er lykkedes for bedemandsforretningen at få solgt Bredgade 8, hvor man ellers har holdt til i en længere årrække.

Bedemandsforretningens flytning handler om, at afdelingen havde mange flere kvadratmeter i Bredgade, end man reelt havde brug for. Bedemand Mikael Søgaard fra Hornsleth's Eftf. fortæller:

- Vi var sådan set vældig glade for beliggenheden, idet vi jo har været ganske synlige i centrum af Hedensted fra Bredgade 8, men det er et stort, gammelt hus, hvor vi kun brugte en lille del af det. Vi har så haft lejere inde i den anden del af huset - blandt andet en blomsterhandel - men vi skal være bedemænd, ikke udlejere, siger han om baggrunden for flytningen.

Annonce

Ledt efter noget mindre

Øvelsen - efter at salget af Bredgade 8 var en realitet - har for Hornsleth's Eftf. været at finde et mindre lokale på lejebasis i et nyere byggeri i Hedensted.

- Og det synes vi er lykkedes rigtig fint med lejemålet på Østerbrogade 6. Det er en rigtig fin, nyere bygning med en flot facade. Der er godt nok flere kvadratmeter, end vi skal bruge, men det klares ved, at lejemålet bliver delt op i to under den igangværende ombygning, og hvor vi så tegner os for det ene af dem, siger Mikael Søgaard.

Det, vi har brug for, er et lille kontor på cirka 15 kvadratmeter med toilet og egen indgang, og det er præcis det vi får.

Mikael Søgaard, autoriseret bedemand i Hornsletht's Eftf.

- Det, vi har brug for, er et lille kontor på cirka 15 kvadratmeter med toilet og egen indgang, og det er præcis det vi får. De samtaler, vi har med pårørende til en afdød, foregår typisk i deres eget hjem, men der skal også være mulighed for, at de kan træffe os på et kontor, siger Mikael Søgaard.

Annonce

Tøjbutik og brugskunst

Der var inden ombygningen tale om et relativt stort butikslokale, der har stået tom i et pænt stykke tid. Senest har der været en forretning med brugskunst i lokalerne. Før det husede den tøjbutikken Gunilla.

Lager, garage og kølerum har Hornsleth's Eftf. ikke brug for i Hedensted.

- Alt det har vi i vores hovedafdeling på Høegh Guldbergsgade i Horsens. Det, vi har brug for i Hedensted, er sådan set bare et lille satellitkontor, ligesom det, vi har i henholdsvis Brædstrup og Juelsminde, siger Mikael Søgaard, der håber, at det nye lokale i Hedensted bliver indflytningsklar her i løbet af november måned.

- Men skrider tidsplanen, så klarer vi også det, idet vi har en aftale med den nye ejer af Bredgade 8 om, at vi kan blive der indtil det nye satellitkontor på Østerbrogade står klar, siger Mikael Søgaard.

Annonce

Interesse for Bredgade 8

Det er EDC Erhverv Horsens, der har stået for salget af Bredgade 8.

- Der har været rigtig god interesse for ejendommen, og det tager vi som et udtryk for, at der er mange, der gerne vil støtte op omkring den positive udvikling, som hersker i Hedensted, siger ejendomsmægler Lars Tygesen fra EDC Erhverv i Horsens.

Ifølge avisens oplysninger er køberen den lokale ejendomsudvikler, Thomas Hansen, fra Ejendomsfirma Thomas Hansen, der holder til på Remmerslundvej 32. Firmaet står i øjeblikket bag opførelsen af 33 udlejningsboliger overfor Trykkeriparken i Hedensted. Thomas Hansen bekræfter pr. email, at det er hans firma, der står bag købet af ejendommen, men at han ikke har yderligere kommentarer.

Bredgade 8 har i mange år fungeret som Begravelsesforretningen Hornsleth's Eftf. Hedensted-afdeling, men den ejendom har man nu solgt. I stedet flytter man forretningen til Østerbrogade. Foto: Henrik Dolmer


Annonce
Erhverv For abonnenter

Bagerpar blev smittet med corona for næsten et år siden: I dag må de stadig tage en middagslur på sofaen og få hjælp til at lave romkugler

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Jelling For abonnenter

Vejles borgmester vidste ikke, hvornår beboerne på Center Sandvad ville flytte ind - Udlændingestyrelsens svar er uklart

Erhverv

Kæmpe tilflytning til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kan mærkes hos leverandør: Skal levere varme til 32.000 nye huse

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Hedensted

Kro og bodega ramt af flere corona-tilfælde: Besøgende opfordres til at blive testet

Alarm 112

Et vindstød og en enkelt lastvogn skabte kæmpe motorvejskø torsdag morgen - og onsdag var også en grim dag i trafikken i Vejle

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

KOMMENTAR For abonnenter

Lad mig sige det lige ud: Det er for åndssvagt ikke at værne endnu mere om 'de åndssvages' historie

Jelling

Vores børn er bange, og vi føler os fanget i eget hjem: Sandvads borgere tager bladet fra munden

Annonce