Annonce
Billund

Bedre folkeskole til gavn for børnene

Når vi diskuterer folkeskole her i Billund Kommune, så ender det altid med, at vi drejer fokus væk fra børnene og i stedet taler økonomi, bosætning, skoledistrikter, busforbindelser og klassekvotienter.

Vi ønsker alle den bedste løsning for vores børn og derfor vil jeg kæmpe for, at vi fremover sætter børnene i fokus. Det er vigtigt, at vi tør stille krav til både forældre, skole, lærere, ledelse og ikke mindst politikerne. De krav, skal alle tage udgangspunkt i børnene og ikke i samfundsmodeller og ledelsesstrukturer.

Derfor er det vigtigt, at vi samarbejder og lytter samt respekterer vores forskellige ansvarsområder.

Vi har så mange kompetente ansatte i kommunen - det skal vi bruge ved at arbejde tværfagligt til gavn for børn og forældre.

Der er ingen tvivl om, at vi forældre er de vigtigste personer for vores børn. Som forældre er vi ansvarlige for, at vores børn får livslæring. Ja, jeg bryder mig ikke om ordet opdragelse, men foretrækker at kalde det livslæring.

Vi er ansvarlige for, at vores børn får lov til at være børn.
Skolens medarbejdere har ansvaret for det faglige, de skal have fokus på den enkelte elevs personlige, sociale og faglige kompetencer. Skolen skal skabe rammer, hvor børnene trives, for hvis vores børn trives, modtager de læring og udvikles.

Politikerne har ansvaret for, at børn, forældre og ansatte har optimale vilkår og rammer, så alle trives og mødes i samarbejde og udvikles.

Jeg håber vi får fat i den røde tråd, som kompetente ansatte satte i gang for år tilbage. Den røde tråd skal kunne trækkes gennem hele vores kommune.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

OL-billetter på spil i Vejle

Annonce